用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 ** PART 4 **
樓主: maba
go

仔女經 ** PART 4 ** [複製鏈接]

Re: 仔女經 ** PART 4 **

2b,
part 5 你開呀, 你唔記得啦

hi all

我收左爐架啦, 今日響屋企做亞四呀
講起見家長, 我有少少睇法; 有時d Ms 真係睇到d事好大下,
好主觀, 有d事係會專登放大佢話比你知既,我唯有只係答: 呀, 哦, 嘻, 好呀   
反而我會問番亞女有無呢d事, 唉....小一至小六我領教得多law

個小姐今朝又唔記得帶野, 又駛左我去校一次啦

我今日響屋企2個鐘都收左3個call係公司既,
仲要2個係星球人打黎.$(^*%&(%*^(   

我女都只係問我物質上既野, 佢好似仲未識別$既多少, 仲以為$200好大, 可以去太陽國買好多野, 我獎左兩佰個大洋, 佢成日響處朝思夢想   

你地唔好以為我有d咩功夫仔呀,
我都係睇佢眉頭眼額, 不過有一樣係主角-----
要比佢feel到我識既野好多, 仲係有問一定識,
就例如 如果你嫁個男人處處叻過你, 你同佢相差好多班, 你會yeung mo 佢, 仲想時時跟佢既方式處事一樣 [quote]
vivi_vivi 寫道:
maba,

幾時都話妳食到個囡囡架啦,真係要過兩招嚟駛下。

你仲 , 無holiday feel 啦
布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
你係公司important 人物嘛      能者多勞

2b,
我目前仲要head住佢ma,
遲d又另外一招架啦 [quote]
2bzmummy 寫道:
maba, 但係呢個唔work得幾耐, 小朋友係每天進步既, 同埋佢

佢知你銀紙多law    [quote]
2bzmummy 寫道:
我個阿細好似報仇咁呀, 一年要買兩次鞋,

我只係對抗有壓力
sorlo 寫道:
maba:

我見你教得好輕鬆, 又一的壓力都無, 難得係你呀囡行為同埋成績都係good good good

比十個叻你, 得閒要你過幾招~~

打錯~~
應係
我只係對$有壓力   

唔駛數黎數去啦, 2個你都愛    [quote]
vivi_vivi 寫道:
佢哋兩個係兩種性格,但係我比較欣賞小寶ge性格,樂天書不過大寶鍾意美勞嗰方面,

‹ 上一主題|下一主題