用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無媽咪報咗2005崇真k1呢?
go

有無媽咪報咗2005崇真k1呢? [複製鏈接]

Re: 有無媽咪報咗2005崇真k1呢?

Hi, Elsamouse:
o衣! 妳都報o左! 我都係, 但仲未收到信o既?

係呢, 各位媽咪, 如果妳o地o既小朋友讀緊N1, 會唔會填埋落去? 有D人話會影響佢收你! 但唔填又驚佢問返個小朋友! :-|

Elsamouse:
我都覺得星期六好d!

Paklamma:
妳打去問o下先! 我諗冇咁快deadline o瓜! 我都係上星期先寄!

妳o地兩位仲報o左邊間呀?

有冇人仲未收到通知interview?
我9月中寄form去, 而家仲未收到通知?

kae:
我今日打去問, 佢話會10月尾收信, 11月interview!
咁都好! 我都仲未有心理準備咁快in!

kae 寫道:
不如你打去學校問下有無收過你張表啦,因我自己都係9月中交表,但我當日係親自去學校交的。我交左無幾耐就收到面試信law。

kae

國際班:
(1) jujuy - 未通知面試
(2) KAE - 8/10面試

主流班:
(1) HeiHeiMa - 未通知面試

叮叮噹噹:
之前kae都解釋過!
"幼兒班"應該屬於主流班!

kae 寫道:
係呀,崇真有分主流同國際班,主流班會有中、英及普通話,大多時間會用廣東話,而中英文堂時間分配我不太清楚,國際班都係中、英及普通話,英文會係第一語言,中文堂係用普通話,所以係唔會有老師講廣東話。

kae

Elsamouse:
聽妳咁講, 我諗我o地機會都好微lu! 我連約見日子信都未收到! :cry:
係呢, 妳o地係咪好早報o架? 我9月中左右先寄!
佢o地會唔會唔係讀緊Nursery會首選D呢?

我問過, 佢話10月尾會再發信通知, 11月interview!

Re: 有無媽咪報

me too, 5/11 6pm

sunmoon 寫道:
我今日啱啱收到信,11月5日去interview呀!我都係9 月中寄架!

妳o地in成點呀?
我個仔乜都唔答, 睇怕冇行lu! :cry:

我in第二輪(B組), 班房只得3個小朋友, 我囝囝見到成枱玩具, 掛住玩都冇睬Miss! 班房內有三個Miss, 一個企埋一邊o係度寫o野(但唔係望住我o地o播! 只係好似好忙咁!), 兩個輪流問小朋友o野! 但完全冇問個我任何問題, 亦冇提及上午班已full!     
‹ 上一主題|下一主題