用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 ∼∼<天水圍循道衛理小學>∼∼請入黎傾下啦^&# ...
樓主: joanne831
go

∼∼<天水圍循道衛理小學>∼∼請入黎傾下啦^^@@!!! [複製鏈接]

Re: ∼∼<天水圍循道衛理小學>∼∼請入黎傾下啦^^@@!!!

hello
想問下考試測驗嘅慨況P.1~P.6一唔一樣架?
我又係鐘意循小辨學
但老公一心入天天wor
今年9月要填了......頭都大埋 :-|

Re: <天水圍循道衛理小學>請入黎傾下啦!!!

,天天,循道,天官同李宗德~Exactly 一樣

你仲好天天有20分

但李宗德如果收就冇得參加大抽獎....天水圍係咪除激活就冇其他私小架al

HoWangMami 寫道:

joanne831
係呀,我係教徒黎架!
其實都有幾間一直有留意既,天天,循道,天官同李宗德!
本來天天係我一直以黎想我仔入既小學之一,因為近屋企,而且一直以黎口碑都好好,而且入既機會大,但有時見我仔咁,我又唔想佢太辛苦,循道既教學方法係我幾鐘意既一種,所以心大心細lor!

宣道會陳李詠貞.....你呢

joanne831

但係呢度又寫直資wor
http://www.hkedcity.net/school/psp2005/detail/sch_basic.phtml?sch_id=1531
joanne831 寫道:

yinmandy:

<和富慈善李宗德小學>係私小呢架!!!!

聽過但唔知係邊.......天水圍好多地方我都唔知係邊架
HoWangMami 寫道:
天主教聖葉理諾

Re: ∼∼<天水圍循道衛理小學>∼∼請入黎傾下啦^^@@!!!

係啦......全部學校都係9/9做簡介會
連自己幼稚園都係
‹ 上一主題|下一主題