用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無9月讀St.Teresa K1(kowloon tong) 
樓主: shuen
go

有無9月讀St.Teresa K1(kowloon tong)  [複製鏈接]

Re: 有無9月讀St.Teresa K1(kowloon tong) 

kaman:

咁你個女叫咩名呀.....等我又問下我個女先

Re: 有無9月讀St.Teresa K1(kowloon tong) 

各位:

好耐都冇上黎,大家好嗎?
我就剛剛病好,我都病左好耐,所以一病好都立即上黎睇下,
萬聖節你地諗住同個小朋友扮咩呀?

睇番之前好似話就黎要寫字,咁就慘啦
我個女連畫線都未得呀........

各位:

好呀....我都好想同大家聚一聚

kaman:

我個女都唔好得好多,日日同佢溫書,問佢咩都好多
唔識,問佢老師教左咩,佢又唔知,我都唔知佢番學 
做緊咩.....

Jennifer:

我都想要呀....可以o係邊度找到呀

各位:
想問下大家萬聖節會同小朋友著便服,定會著萬聖節o既
服飾返學呀?

各位:

終於都開始寫字,估唔到一開始就要寫個'A'字,
今日我教左個女好耐,佢都係寫唔到....
你地d小朋友寫成點呀?
我諗唔知係咪我個女比較細,d手指肌肉唔夠靈活呢?

大家最近很忙嗎 ?

各位:

我個女第一次寫"A"字,都好差,但第二次就好好多,
大家真係要加油呀....
多d上黎分享下!
我星期六會去攞校服,有冇人會去呀,睇下到時有冇
機會見下面...
想問下大家記唔記得幾點至幾點可以番去攞校服呀?
‹ 上一主題|下一主題