用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 05入小一的家長入9598啦~~
樓主: 叮噹99
go

05入小一的家長入9598啦~~ [複製鏈接]

Re: 05入小一的家長入9598啦~~

Teresa,

Mu son is the same in "甩甩漏漏,遺失書、筆、通告', plus head-fing-fing. (sorry cannot type Chin today but you know what I mean)

This is one of the areas in which girls perform much better than boys during primary school.

Bambi,

根德荔園歌舞團 !!

我個仔間幼兒園,最近又係每朝早會時齊唱畢業歌,見到成班唱得好起勁。但唔聽到佢講話有表演。畢業典禮總共要綵排4次。
近幾天佢開始click到下學期無得再同這班同學仔一同上學,就話要去較多同學的小一讀書。又唔一早講!

由 Bambi 於 2005-06-16 17:34:10
引文:
--------------------------------------------------------------------------------

CKC 寫道:
我個仔又係去大大時要除晒條褲, 而不是只除一半, 我以為佢先咁怪, 原來有咁多小朋友都係o禁   
--------------------------------------------------------------------------------

我仔都係!  

我個仔都係呀,有時還會做光豬仔添!!     

我個仔間學校未開小一家長會,乜野都未買。
問過會7月收信,8月家長會。
只好齋看你們的list先。
‹ 上一主題|下一主題