用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 06-07 李宗德小一 "分享區"
樓主: 家熹媽咪
go

06-07 李宗德小一 "分享區" [複製鏈接]

Re: 06-07 李宗德小一 "分享區"

Sammi_Mami ,

morning, 我個仔今年暑假有報游泳班呀, 不過只係6, 7月, 如果你係呢 2months 有學既話, 我諗大約都知你係邊個, hehe.    

[quote]
Sammi_Mami 寫道:
830mama:
    我個女係siu lung court讀書

又會咁(喬)既, 8月因要去旅行, 所以無學, 不過5緊要, 我地實有機會見面ga ma, 你話係5係?!    

[quote]
Sammi_Mami 寫道:
sammi學校今年成7月尾先放summer holiday,所以佢在8月先學游泳,至於上年就係 6 & 7月

hello     , 歡迎 歡迎 !    

Joana.C 寫道:
大家好,我也是06小一生的媽咪,請多多指教!

家熹媽咪,

hihi, 你咩病ar     now 好翻哂未ar ??

家熹媽咪 寫道:
個個都去晒玩 , 我就養完病返來呀 ! 好慘 ! 不過 , 冇有怕 , 重有我陪你嘛 !

好ar !        

[quote]
APPLE媽 寫道:
家熹媽咪,

身體冇セ大問題嘛?要好好保重呀!
如果真係可以編理同一班就好囉! 朱家大少咁靚仔,我驚我彤彤埋唔到身喎!等我都換過張相先

如果我哋呢班bk 媽咪可以約埋 吓都唔錯喎!有冇人有興趣呢?      哈哈!

家熹媽咪,

你d相都換得好密wor.    

家熹媽咪,

你e家好翻未呀, 著多d衫保重身體呀    

APPLE媽 寫道:
家熹媽咪,

聽講你病咗喎! 希望你早日康復!

JJ13E,

morning, 請問我們明天的gathering怎樣??

JJ13E 寫道:
各位李宗德小一06-07生家長:
        召集第二次聚會詳情如下

日期:    2006年9月2日 星期六
地點:    屯門 南浪海灣 會所(輕鐵豐景園站 614.507)
費用:    約100元每個家庭
               (費用包括場租及食物到會,多除少補。)
內容:    5:00—7:00 波波池遊戲(包場)
          7:00—8:00 活動室享用到會食物

報名截至2006年8月25日
有意參加者請致電家長Joanna報名或聯繫我索取報名電話。

‹ 上一主題|下一主題