用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) (KTS) 2009小一家長, 大家交流下......
樓主: Barbarasin
go

(KTS) 2009小一家長, 大家交流下...... [複製鏈接]

potatoiris, 多謝關心!!好warm呀!

女女病毒入左胃嘔左幾日. 今日好番哂嘞, 見佢今朝有幾聲咳, 所以叫佢帶口罩.
女女星期一已早退半日, 星期二請左一日假,成日都好精神生猛. 尋日星期三番學, 點知一落校車又嘔, 學校打黎又接左佢番屋企.

今日妹妹同哥哥都中招. 今早剛同妹妹睇醫生, 學校打黎, 接哥哥番屋企. 病徵都係一樣 --- 嘔!!!!
原帖由 potatoiris 於 09-12-3 10:02 發表
Hi yummy,

你女女好D未呀??今日仲見佢wear mask...

sorry 10396,

尋日miss左你個msg. 明白哂! 唔該哂你呀! thank you thank you. BK 媽咪真好幫手.

原帖由 10396 於 09-12-3 08:08 發表
我個女已經做左, 張紙亦已經丟了,  只可把已完成的放在server, 你可以買枝雪條, 張條雪條棒貼在人形後, 我略略望過張紙好似話如果奮怒時手腳的表現。希望幫到您。

...

10396,

thanks for your warm reminder!!

原帖由 10396 於 09-12-5 10:34 發表
hi yummy,

miss左個msg無問題, 最緊要下星期有功課交,下星期好似要做/交好多野:
1. 相機
2. 剪工
3. 人形棒
4. 中文小測
5. 帶書法用具
.......

請問各位媽咪,

可以upload 英文vocabulary ws(1) 上梳化嗎?

唔該哂先!

‹ 上一主題|下一主題