用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!
樓主: Pochacco2001
go

讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦! [複製鏈接]

Re: 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!

Pochacco2001,

你囡囡有參加基督小幼苗, 我無幫熙熙報, 只係參加在小蜜蜂, 但係熙熙問我點解唔報小幼苗, 佢成日都唱住小幼苗隻歌

26號都好多人去, 我坐9號車

今個星期五11,12 月份生日會, 我會返學校做義工, 下個月要返工了, 無咩機會返學校睇仔仔了

Pochacco2001,

無所謂啦, 太多人了, 真係好難搵, 總有機會o既

仔仔唔舒服, 玩得唔係太開心

jenniferpl

唔駛唔開心, 如果唔舒服, 玩都唔會開心. 好似我仔仔咁, 成日都催住要走

仔仔都唔知咩事, 昨晚嘔在兩次, 又肚'all'. 已經同學校請在假, 一陣去睇醫生

想問各位, 如果今日唔番學, 交唔到份讀書報告, 會唔會呢個星期無得借書架. 因為通告有話如果無準時交還, 會停借一次的

JoJo, rossikwan

睇完醫生番黎, 話係菌入在腸, 佢而家係屋企, 睇住唱遊100分VCD係到唱歌, 都唔似有病 仲叫我同佢去剪頭髮

貼蚊貼咁多好唔好架? 陣味好大, 我都係幫仔仔貼在兩張, 自己唔貼, 等d蚊咬我唔咬佢

rossikwan

仔仔都有上開體操班, 你講個個係邊到, 咩時間?

rossikwan

你講個個體操班, 我仔仔而家上緊, 星期六上午. 暑假時候開始, 因為佢好鐘意, 所以一路上落去

你可以睇下呢個體操斑, 係太古城, around$200 三堂, 會員平d, 星期日上堂, 因為仔仔要上游泳班, 所以報唔到
click香港青年體育會

rossikwan

仔仔上11:30個班, 有班幼兒班係10:30, 但職員話10:30個班年齡較大, 所以揀在11:30

你打算報邊間呢? 如果你報太古城個間, 到時話俾我聽好唔好, 因為真係平好多

chun12,

我仔仔就係12月的, 上年幼班時, 佢個班全班就係11同12月出生的小朋友, 其中一個仲係30號的

今年幼班都有不少12月的小朋友, 剛剛舉行的11,12月生日會, 我都見到好多生日的小朋友

chun12 寫道:
Hi Jojo

Thanks for you info. My Dec-03 son will go to interview at 9:30 that day. This is the last one so not much pressure. Does this school accept small kids? (unlike some famous one which discriminate small boy/girl?)

del
‹ 上一主題|下一主題