用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!
樓主: Pochacco2001
go

讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦! [複製鏈接]

Re: 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!

咁今年派在呢張通告未?

heima,
你無記性了!上年係有一張通告問你會否做'義工家長'的!你忘記了!

snoppy

上年我做過去旅行之家長義工, 學校會安排你去照顧第二班, 因此係唔會照顧自己個小朋友. 但學校會安排所有家長義工同自己小朋友影一張相

JoJo

邊度睇到結果呀?

我會參加10月31日的義工家長呀

Pochacco2001,

我到時坐完月喇, BB有人睇住o既, 我太貪玩, 上年都有做呀! 同d小朋友一齊玩, 好開心架

JoJo

我都係學校網頁的新討論區登記在喇

贊成        
papadaddy 寫道:
我一定會繼續支持您,你們也要一樣,你才是我們聖瑪加利大討論區的先驅,除支持 "官方"網站外,我一定縫繼續支持Pochacco....支持Pochacco....支持Pochacco....支持Pochacco....       

ckckcktina, pochacco2001,

我睇通告, 無寫扮動物o既? 只係話設計一個造型

ckckcktina 寫道:
Pochacco2001,
係啊, 係啊, 好開心終於相認啦.      
我個女無俾蛟咬啊, 可能果度無咁多蚊啦, 水塘多d....  
咁你31/11號同阿女扮咩啊? 我昨天睇返張通告, 原來要扮動物啊, 你有咩提議啊.  

ckckcktina,

唔緊要啦!

josephine

你囡囡是否讀下午班? 昨天見到一個女孩, 是穿紅色小魔女衫, 是得了獎的?

hoichun,

昨天負責照顧下幼仁班, 朗儕見到媽咪就喊了, 一直喊到上班房, 我返黎上BK睇番, 先認到朗儕, 幼班小朋友真係好BB, 有一個小朋友聽到D聲, 驚起上黎仲攬住我

rossikwan,

你仔仔好搶鏡, 我都有留意到佢

昨天都好好玩, 不過好似無上年咁organised, 點解唔見校長o既!?

JoJo

校長係到個氣氛係好d架! 今日開始招生了, 我諗緊兩年後, 會唔會幫囡囡報呢間呢?   

幼班小朋友好可愛, 行行下會多在個, 行行下又會少在個, 我照顧個班, 得十五個小朋友, 但係就要三個家長睇住

Vaivai,

係唔係扎在兩個[計]仔, 塊面晝在兩個心心個小朋友呀?
我幫個班影在相, 你要唔要呀? pm個email address, 我send 俾你

你囡囡係唔係11,12月出生的? 個班係唔係細仔班呀?

papadaddy

仔仔未係舊生, 不過我會支持的, 但點樣支持呀?

papadaddy,

係邊一個topic呀? 如果係有關舊生會的topic, 我係入唔到的

papadaddy 寫道:
[quote]
heima 寫道:
papadaddy

仔仔未係舊生, 不過我會支持的, 但點樣支持呀?

各位有關舊生會事情的,請Click 入下列網址:
http://www.izone.hk/stmkg/viewtopic.php?p=100#100[/quote]

papadaddy

我唔係特殊會員, 所以唔入到

hoichun

儕儕唔係喊得好勁, 老師同佢講下其他野, 唱下歌, 就無事了...你有無同佢講話媽咪返黎幫老師手照顧小朋友呀?
我仔仔係幼班時見到我, 無喊, 不過眼望望, 擰轉面當唔識我呀

Vai Vai,

我跟你俾我個email address send 過去, 但唔得呀, 有無寫錯呀?

mandyyuen

你可click以下website
學校網頁

JoJo

日頭有人幫我揍, 我訓好多, 半夜搵完奶, 訓唔番, 咪上黎游下...

我係北角返工, 每日都係行番工, 半個鍾頭左右就番到公司

JoJo

我以前都入過北角媽媽會搭訕, 不過少d, 十二月五日返工了, 上次生熙熙時, 就係12月5日開始放產假

ckckcktina, pochacco2001,

你地都好呀, 可以傾下計, 熙熙個班都無同學仔媽咪同我係呢度傾下 :cry:  
‹ 上一主題|下一主題