用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢?
樓主: linwailin
go

想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢? [複製鏈接]

Re: 想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢?

我lunch 剛剛去買左一件, 原價$620有7折, 長袖, 只有3隻色........ 我去時剛有另一個媽咪入來, 話佢個女都係用呢隻禾, 好好用, 宜家個女大左要買大一個碼. 但已經冇佢要果隻色lu.

linwailin 寫道:
yuetmama  & peachtea
315元是短袖高領有少少抓毛在裏面的保暖衣,但不是潛水衣,長袖就唔知幾多錢,你可以先打電話問清楚,
地址 九龍佐敦志和街13號地下(佐敦地鐵B2出口,出了地鐵後直行轉左,便是志和街)
電話 27719195
:-? ;-) 8-) :-P :-? ;-) 8-) :-P :-? :-P

yes, 差不多喇~ 但個拉鍊係起前面禾!
:-? ;-) 8-) :-P :-? ;-) 8-) :-P :-? :-P

我都係同你情況一樣, 但隻手袖位又長,夾位雖有多餘空間, 但小朋友話窄禾
都唔知點算?

MIMI&LONG 寫道:
linwailin,

唔該你先 ! 我買口左aeroskin 3號, 都係做緊$620.00
7折 ~~ 但我返到屋企比亞仔試時覺得好貼, 一啲鬆位都冇, 我個仔六歲幾, 駛唔駛換大一個碼呢 ? 因為真係咁貼身得滯, 著一年就好快要買過啦 !! 但唔知佢大一個碼會係大少少定大好多 ?  
‹ 上一主題|下一主題