用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2013-2014 St Dominic kindergarten PN- hihi
go

2013-2014 St Dominic kindergarten PN- hihi [複製鏈接]

有無小朋友將會讀呢間幼兒園 ? just want to say "hi"
   1    0    0    0

回復 jeanjasmine 的帖子

Me too ...唔知呢間學校深唔深 ?

我 本來係 PM , 但老師之前打比我 話 AM 有 位.. 所以我唔知我仔係咩班....
我想知 佢 地 既 K1-3 會 唔 會 多野寫 or 造句...

回復 miss0217 的帖子

Miss0217, 我 之前交留位費時, 交埋想轉Am 班既信. 到 上星期六買校服時, 都係PM . 但 剛星期一, 老師打黎話有am 班.咁 就轉咗....你而家唔 使交信, 直接打去問...希望你可轉AM 班..

回復 lokhei1012 的帖子

K3 英文會唔會寫句子 ? 中 文 K3 會唔會 造句 ?

Yes , 希望啦

大家既 BB 介咗片未 ? 邊隻牌子pull up 持久 ? 我諗我仔未 ready 介片住

Oh my boy is at N1B ....

回復 miss0217 的帖子

我昨天打去問. just curious ... and asked what kind of trainers they can wear ...因為我唔見通告有 mentioned

有無人未買校服/ school bag ?
‹ 上一主題|下一主題