用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香港傑出青少年音樂家大獎2006
go

香港傑出青少年音樂家大獎2006 [複製鏈接]

Re: 香港傑出青少年音樂家大獎2006

gogochurch 我女女join this competition grade 3,
本來想比佢join埋樂韻,law下經驗,but miss say
女女唔係學咗好耐,而且手指short,所以唔join埋樂韻law!

candytl 你女女好叻呀参加Gr.5

candytl 已收到e-mail,Thanks!

你女女今年校際報唔報小提琴呀?

我個女tom lee

candytl,

尋日我先知要帶兩份譜,我得一份,我囡囡星期六比賽la,
又借唔到grade3譜,咪背law。
我囡囡小提琴都係學咗好短時間,都係報grade 1,而且今
年仲話唔比伴奏,好呀慳番,he~~~~he
如果你囡囡參加而時間大家唔撞

candytl 我女小提琴用緊鈴木第三册、篠崎4/5、a tune a day book three、sevick、wohlfahrt 、scales and arpeggios

candytl 你女女有無拉過鈴木第一册呀?入面好似有今年grade 1首歌架,係呢Homan係咪練手指架?

neighbour931 小提琴報grade1,琴報grade 2 law,
你呢?想參加埋中國作曲家初級組,你女女有無參加過呀?
可唔可以比

neighbour931 why轉鋼琴老師,之前個老師有咩問題?

Hi All,

頭先上通利綱睇, 我囡入唔到第二輪初賽,唔緊要la,
希望其他小朋友有好消息la

candytl 恭喜你呀!女女入到第二輪初賽,真犀利

gogochurch 你女女仲有無比賽呀?mozart你有無參加呀?
我女報

gogochurch你女女同candytl女女,都同我女女差唔多大,
你地女女都彈grade5,我女女彈grade3,平時你女女用幾多
時間練琴架?

gogochurch 我個女就無你個女咁勤力,而且佢無乜音樂感,
所以佢練

你地小朋友都係小三呀!我個女又係小三,
之前小二功課about 1 hour完成,而家好
‹ 上一主題|下一主題