用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 我囡囡是P.1D班
樓主: 芯媽
go

我囡囡是P.1D班 [複製鏈接]

Re: 我囡囡是P.1D班

sephina 寫道:
chloeha,

我替Ms Poon 答妳啦,妳囡囡上課時很留心,小息有時會和同學仔一齊做功課 或開大食會囉   (全部我囡囡講) 近來佢哋興玩小一入學面試
佢哋上星期又掉位了 ,現在是分5人一組座。

sephina,

開零食大派對我就知 但係佢有冇你講得咁乖呀 做功課 ?呢班小朋友真有創意,小一面試都有得玩. 你囡囡樣樣都同你講....真羨慕

幫幫忙呀!
今日Penmanship 2 應該寫-Rest the hands on the desks or Rest the head on the desks.
因為我個女寫- Rest the heads on the desks

sephina 寫道:
佢哋真係好有創意,囡囡話adrienne 連面試都冇機會wor 好唔開心 講到真的一樣笑c我啦   

各位今日收到有關英語每日一篇通告,會否參加呢?

sephine,

應該out 佢 ,佢連今日通告都唔見左 :evil:

[quote]
hengheng 寫道:
Hi Chloeha,

Penmanship 2- Rest the heads on the desks.

hengheng,
                Thanks  
            係 la 呢句說話由老師講咪用 heads   

sephine,

好彩我選擇正確,播道給小朋友從錯誤中學習.
     如果讀間傳統既學校,我睇唔止會  :evil: 仲會  :evil:     ......三重奏  
‹ 上一主題|下一主題