用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖安德肋幼稚園 將軍澳天主教聖安德肋幼稚園
樓主: hazelwoo
go

將軍澳天主教聖安德肋幼稚園 [複製鏈接]

Re: 將軍澳天主教聖安德肋幼稚園

wing530,
thanks , 真抵鍚,  :wink:  :wink:
不過你唔好蝦hinhinmom啦,如果唔係       

小玲::::
我囡都收了k1, 校服費280/500 , 我問 d老師要不要返教會及信教,他們話不用, 如果揀天主教的都不會收影響, 信不信由你們!!
你現在仔仔邊間? 我囡囡現在讀德寶, 都一般啦!!!你仔仔是否都是明年k1., 又否in 其他???交換心得啦!!!!

:idea:  :idea:  :idea:

WING530
ANSON 咳時有無痰, 係黃定白, 樂怡上上次係黃色, 我"鄧"川貝+鴨梨, 囡囡連續飲四次,

Wing530,
燉川貝加瘦肉南北杏無花果兩個鐘, 試吓, 無痰就good 啦!!

wing530
燉溫純d,  煲熱d, , 乘啦, 樂怡今次食了3日, 晚間巳經無咳, 快啦啦!!!!! :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

wing530

是蚊"爛???? 有無藥 膏"查", 要消腫止痕.......

‹ 上一主題|下一主題