用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇小朋友讀緊太子super-kids英文課程
樓主: lks
go

有冇小朋友讀緊太子super-kids英文課程 [複製鏈接]

有冇小朋友讀緊太子super-kids英文課程

有冇對呢間英文學校嘅意見﹐知唔知佢嘅形式系點?

Re: 有冇小朋友讀緊太子super-kids英文課程

hi dick68

我想知你個女讀佐幾耐﹐佢學唔學到野﹐仲有開唔開心。上星期我個女去做test﹐佢好唔鍾意o的環境。我叫佢試下先。其實佢系另一間都讀緊英文﹐而且讀得好開心﹐不過等佐年幾﹐依家有位想佢試下。唔知你知唔知點解咁多人讀呢?

dick68 , snow

我個女系讀三年級﹐主任話因為系插班﹐所以只可以俾佢做二年級test paper, 佢做得幾好。聽你講完我都幾鍾意同放心﹐希望個女都開心。

Snow, 我系電話登記﹐都好似排佐成年幾兩年﹐之前其實佢地都offer weekday﹐不過我唔ok﹐所以等到依家。

囡囡上星期六剛上完第一堂﹐ok wow, 比我想像中好﹐而且佢都覺得幾好﹐所以我都好放心俾佢讀落去。

我個女嘅同學上星期啱啱考完入學試同interview﹐已經收佐佢﹐不過8月先開始番﹐佢好似排佐半年。
‹ 上一主題|下一主題