用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂基 (九龍塘 ) 2005
樓主: BOBO128
go

樂基 (九龍塘 ) 2005 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 樂基 (九龍塘 ) 2005

yen,

我係屋企附近 candian workshop, 有個鬼佬教英文
$150/堂 - 8 個人

醒目開學勳章

12355, yen,

我同老公剛剛今晚由東京返 hk    
今次玩得好開心 , maybe  沒有同 chloe 一齊去玩得自在 d , 但就好掛住佢 !

早 2 日通知我, 就可以約食早餐 !

醒目開學勳章

yen, 12355,

hahaha ... 我同老公年年都去 1 次 tokyo 玩 !
chloe 有婆婆幫手, 我 100 % 放心

醒目開學勳章

12355, yen,

不如約下星期 2 , 因為 chloe 星期一放 2 點 ...

醒目開學勳章

yen & 12355,

ok ! see you on  Tuesday

醒目開學勳章

safarimama,

樂基好吾好 .... 都算合我心意 !
老師有愛心, 程度中等 ! 外籍老師多 !
我放棄 st catherine & kenvillie 留係樂基, 原因係想囡囡係熟識, 開心和英文多學習環境上堂. 因為佢由 2 歲開始讀

醒目開學勳章

kreamie,

Check PM

醒目開學勳章

JM03,

相片上年 $4 / pc, 你可以搵班主任代選擇 (but teacher maybe 全部有你小朋友既相都要 )

wedsite ... 我都吾知道 !

chingma224,

是什麼回事 ???

醒目開學勳章

醒目開學勳章

jm03,

吾好甘 la ... 其實你可以間中放半日假同囝囝返 1 , 2 日學 !

醒目開學勳章

dear all,

大家有沒有係學校 book 打流感針 ?

醒目開學勳章

12355,

我 join 左 christmas party , 2 大 1 小. 你 mark 話同 chloe 一齊坐 !
我會同 chloe 去旅行, 但老公 drive 車去 !
希望你都會 join 一齊.
我見家長時間係 : 18/11 = 4:30pm

醒目開學勳章

YEN,

你好衰, 攪到我又怕怕地辛苦, 你知道我既情形

醒目開學勳章

yen,

我一早報左 4 個人去旅行, 會同工人一齊去 ! 但我可能吾去, 因為近期坐吾到車, 因為吾舒服 !

醒目開學勳章

yen,

hehehe .... 我都希望快 d 出山 !

醒目開學勳章

12355,

現在情況好了好多... 遲 d 再約食早餐  

醒目開學勳章

yen, 12355,

下星期 2 / 4 去食早餐 !

醒目開學勳章

dear all,

我問左果到, 有餐廳 ... around 坐 60 人 到

醒目開學勳章

市民在下周會感受到入冬以來最低氣溫,相信頸巾和冷帽將會紛紛出籠。天文台表示,受到東北季候風影響,本周天氣會持續清涼及非常乾燥後,預料一股偏北氣流會為下周帶來寒冷天氣,下周二氣溫預計會跌至入冬以來最低的十三度。

受東北季候風影響,將於未來數天持續為華南地區帶來普遍晴朗及非常乾燥的天氣,並預料一股偏北氣流,會為下周帶來更涼的天氣,氣溫會持續下降。

下周一氣溫將會由現時的二十四度下降至十四度,周二更會跌至最低十三度,天文台呼籲市民要帶備足夠的禦寒衣物。

各位記得幫小朋友著多件衫呀

醒目開學勳章

請問大家假期有什麼活動提供俾我同囡囡去玩 ?

thanks
‹ 上一主題|下一主題