用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 真沒有人情味
樓主: bteen
go

真沒有人情味 [複製鏈接]

勁唔開心..

我個女係大女.報PN..一心諗住讀哥哥個間...以為會收,
點知面試表現唔好..唔識講野,,又話無眼神接觸..
但係老師叫佢玩既玩具都有做,,,已經係2 IN..
都話唔收,,要再過3個月IN 過..仲講到名女有病..好唔開心..
影響左我好多人都放唔底..而家我報左一間你比錢就收你..
又唔洗IN既做後備...你地會點做呀..(1)唔再去IN..
(2)定係好唔要面咁...再IN第3次.因為其實都幾HURT..
侮個媽媽都唔會覺得自己個女有問題..而家唔知點好..

好多謝咁多位既意見..我已經報左一間唔洗IN
既PN 啦..  由佢啦...比一年時間妹妹..
出年再搵其他學校啦...我唔想返哥哥個間啦...都係我自己感受..唔係幾舒服..日後仲要日對夜對...總有一間會岩我個小朋友..
到2歲返健康院我都會睇下係咪有需要做評估..THX

引用:最緊要小朋友幸福。明天會更好。有什麼難題

原帖由 winnietingting 於 11-12-01 發表
最緊要小朋友幸福。明天會更好。有什麼難題可問大家,我們知會儘量幫你,願主祝福你一家。 ...
多謝你地,我已經幫妹妹揾到另一間pn,
老師都好有愛心,不過讀年半幼稚園真係好可憐,仲病多過返學,不過我算幸運,至少有4間學校要我個女。
我仔個同學個妹,已經讀左3個月先
話小朋友能力唔到,所以唔收妹妹讀k1。
而家好多學校都無位,唔知點算。

‹ 上一主題|下一主題