用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 奧基interview n班
樓主: jarxjar
go

奧基interview n班 [複製鏈接]

因我囝係細B,好多都唔比交FORM,我報咗依間,星期六INTERVIEW完,之後的星期三已收到信話收我囝,都無去IN其他了,但個OFFER係PM班,八月開校,但要足兩歲先可以真正自己返。
如有其他家長都係返PM 班,請揮揮手,可能到時一齊上堂。

我前幾日其實打過電話去問,我屋企係美孚附近,因要到時睇OUTSOURCE的校車公司點畫線,先知實際上到唔到到,但係問過個價錢,來回都要成HKD 1,600,我問過其他朋友,佢0地都話貴,因為好多都只係一千頭。其他什費都無問,其實計下計下,都幾大開支。

回覆 stz_1001 的帖子

你收到OFFER了嗎?不知道會否一齊上堂。我B九月出世,所以到時上到九月可以轉返N班。

回覆 stz_1001 的帖子

Me2

回覆 jarxjar 的帖子

最近要去到長沙灣廣場坐2F OR 86C。

回覆 jarxjar 的帖子

JARXJAR,我0地係華景,我想我0地小朋友會同車TIM呀。其實我都有報嘉德麗(黃埔),但係學費都係貴,所以無去IN,

回覆:jarxjar 的帖子

我直頭無考慮嗰間boxhill,事原係一年前我打過電話去問嘢,聽電話嗰個態度欠佳,當時我已決定不會報依間學校

回覆:pandabea 的帖子

其實係地鐵站行過去好遠,行條好長的山路,如果你無巴士到,我會係地鐵站轉的士,小朋友行唔到咁遠

回覆:sandyma2011 的帖子

祝明天一切順利,我哋小朋友可以做同學仔

啱啱過咗的星期六(13/DEC),同呀囝去奧基交留位費,順便参觀下 (因為去INTERVIEW當日無参觀到),發現當日仲有好多人嚟INTERVIEW,所以我相信應該都開得成PM 班。當日有去OUTDOOR的PLAYGROUND度玩咗一陣,發現0個度好少車仔比小朋友玩,我想問大家知唔知一班大概有多少人?
‹ 上一主題|下一主題