用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正媽咪~~~~入嚟繼續傾吓啦~~~~ ...
樓主: Alexismama
go

培正媽咪~~~~入嚟繼續傾吓啦~~~~ [複製鏈接]

Re: 培正媽咪~~~~入?繼續傾嚇啦~~~~

mandy,

講笑

小蕎媽媽,Candice1128 & Mandy,

靖喬番到屋企,吃左藥,一碗粥,又生猛啦!!!! 你們番到屋企味啊????

Lulu

花展靚唔靚啊!!!!

Candice1128,

我今晚唔做夜美人啦,

Mandy,

收 PM 啦

*mandy 寫道:
qk,

喂!你未訓呀?快D比個E-mail Add我啦!

Mandy,

Candice,

我話小小怕.

Mandy小女人, 點睇?????

Candice,

流哂口水........

He.............................

(睇e-mail la,衰鬼!!難得今晚我有小小自己空間)

Candice1128 寫道:
qk,

阿烏冬仔今晚傾完電話後開唔開心呀?

Lulu,

有無去過黃金海岸啊, 我以前住得比較近,所以經常有去.

w27,

我們會加油打走病菌嫁啊, 可唔可以e-mail 埋個地點給我呀????

Mandy,

我都抄過靖喬書包,幾乎连暗格都抄埋,如果有的話, Heee........... 答案係, "無" 哈.................. 可唔可以笑啊.

我訓覺啦, 啊呀, 差點忘記, 要講 "good Night" 嫁, 我乖唔乖啊, Mandy 夜美人.

Candice 1128,

我很歡迎!!!! 不過要睇

*mandy 寫道:
qk & 小蕎媽媽,

請邊個去好呀?快D比意見啦!

Mandy & other Mom,

Good Night and 明天再講.

Lulu0820,

我祝你細女早日康復!!!!!

Candice,小喬媽媽, Mandy,

你今日無出現過, 奇怪????

qk,

果然唔做夜美人喎! 而家可以咁早出現既?

Mandy,

點解唔見你現身既?

Lulu0820,

希望你細女快D好番,唔怪得冇見你出現啦!

小蕎媽媽:

如果你地午餐約22/3,我黎唔到呀。

Candice1128,

22/3 lunch, 有話約你咩, 嘻嘻.........

我一邊玩, 一邊偷雞同你們頃計囉, 不過,有人投訴啦,Bye!!!!!

I am very very busy this week, so I want go to bed early la.

Candice,

唔同我玩咪摆

小蕎媽媽 ,

Easter要唔要返學呀?功課多嗎?呀,邊個係Rebecca呀?

Candice,

今天有小小唔開心,因為靖喬遺失條頸巾,雖然唔貴,但好好用,因為細細條囉, 唉!!!

小喬媽媽

我都想知, Rebecca是誰?

小蕎媽媽 寫道:
candice
有功課做,星期一交,但仍未開工。

講返轉頭,你5/4係唔係請我飲茶?

小蕎媽媽

qk, 小蕎媽媽:

club house大把茶水,hehe...

Candice,

我要有

Mandy,

good Night!我睡覺啦!! 明天要返工, 你

Lulu0820,

明天見!!!!!

靖喬話,卓妍今天送一張紙給她, 上面有個様係靖喬喎.

小喬媽媽,

明天幾點,幾位,咩名?

Re: 培正媽咪~~~~入

小蕎媽媽,
下次去黃金海岸約埋你,O.K.

W27,
你係公司去西安,或私人旅行呀?

LuLu
祝你囡囡早D好番!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題