用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 YORK KINDERGARTEN的評價
樓主: MSWONG1001
go

YORK KINDERGARTEN的評價 [複製鏈接]

回覆:YORK KINDERGARTEN的評價

我係用家,2歲小朋友返學好開心,放學又會話你知上堂唱咩歌食咩茶點,英文進步得好快,一句完整句子講得出,簡單英文對答無問題,班主任幾好,有問必答,一分錢到分貨,私幼價錢黎講又唔係貴,commercial咩,我一啲都唔覺,行政係亂啲,但無影響小朋友

回覆:Yang81 的帖子

有但唔多,一班都係幾個,啲大陸人家長都無咩野

回覆:YORK KINDERGARTEN的評價

我仔返pn兩個鐘真係覺得岩岩好,兩歲小朋友已經足夠,以後中學小學大把書佢讀由朝上到晚,上堂學到野,英文同普通話都有返黎講,英文已經識講句完整句子,有問有答,我諗york咁大間學校,請得到大把老師去教,唔洗去諗佢對老師點,作為家長,應該諗小朋友每日返學放學見到小朋友個陣,最真實一面就知道學校係點,俾到咩學生,老師唔好既,小朋友既表現會show到出黎,我由上年報York 開始淨係睇用家意見,發覺同我宜家讀左既感想係一樣,一分錢一分貨,大家覺得 commercial 係因為佢真係provide 到額外既資源野俾你,收錢係正常,明買明賣, 我無揀錯學校,小朋友返學好開心就ok 啦

‹ 上一主題|下一主題