用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢?
樓主: linwailin
go

想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

Re: 想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢?

linwailin
我女女而家都係著aeroskin既長袖泳衣+三個骨褲, 請問你背心係咩牌子?
我而家女女冬天著tyr背心

醒目開學勳章 王國長老

有, 就o係灣仔地鐵站附近, 間野叫......唔記得左! 等我再問下我朋友先

醒目開學勳章 王國長老

linwailin
我又無比較過tyr同goma.....
不過如果料太厚, 怕佢太浮wor, 咁怕唔怕游得太輕鬆

醒目開學勳章 王國長老

比比
係呀, 教練話我女女件背心太鬆(背後條魔術貼仲有位索), 唔暖呀, 要買細d
但係我買既時候, 試過細一個碼, 要縮肚腩至拉到拉鍊啊......   

醒目開學勳章 王國長老

e? 我女女件aeroskin, 係長袖不過頸後有拉鍊(約6吋), 可能係舊款      今晚返去睇清楚先
另外, 多謝你個地址 香港果間地址, 我仲check緊(駱克道, 近入境署天橋), check到我會即刻post上黎
今晚我都要stocktake一下先....
‹ 上一主題|下一主題