用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: Maldives
go

HKUGA   [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

引用:有人可以分享第二部分怎樣in?+帶什麼書,有

原帖由 Maldives 於 12-10-03 發表
有人可以分享第二部分怎樣in? 帶什麼書,有關係嗎 ?謝謝。
聽講無關係的,校長有可能會問下小朋友本書叫咩名呀或者個故仔講咩呀,不過吾會好學術性。

醒目開學勳章 王國長老

linseymom  同意! 報左幾間直資/私校,港同的面試安排,睇得出佢地好尊重小朋友/家長,比我的感覺好舒服!  發表於 2 小時前

呢樣真wor, 港同係一間好"學生/家長-oriented"既學校, 學校唔係有求必應果種, 亦唔係當學生皇子公主果種, 但每一樣安排都係以學生為本, 同樣地學生亦由細被教育要愛人如己, 所以open day有家長同我講, 話無論家長老師學生都俾到佢好warm既感覺, 係真架

醒目開學勳章 王國長老

引用:19/10就放榜,好驚 +

原帖由 atirw 於 12-10-05 發表
19/10就放榜,好驚
Good luck to you all !

醒目開學勳章 王國長老

引用:in+完part+2,+亞仔張畫紙給咗個努力印仔,

原帖由 YvonneEddy 於 12-10-08 發表
in 完part 2, 亞仔張畫紙給咗個努力印仔,睇嚟都係冇機入圍,唉!
吾好擔心,根據過往經驗,個印仔應該係隨手拎架咋

evaken    發表於 12-10-9 18:24

醒目開學勳章 王國長老

唔好自己嚇自己了, 雖然我會話, 殘忍D講, 2500人申請120個位, 一定有人失望, 不過至少小朋友enjoy面試過程, 開開心心去玩左一日, 起碼當係愉快既rehearsal經驗吧! 塞翁失馬焉知非福, 阿Q d唸可能有更好既安排o係前面, 希望大家既小朋友最後都入到心儀既小學啦

carolmum  agreed!!!  發表於 12-10-16 00:45
四隻貓  講得0岩  發表於 12-10-9 17:08

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:evaken+發表於+12-10-19+10:05+我好

原帖由 evaken 於 12-10-19 發表
thanks 四隻貓 , 我而家好d了, 用工作麻醉自己
我祝你成功啦!充分感受到你既擔心

醒目開學勳章 王國長老

引用:上網check左了,+入唔到

原帖由 evaken 於 12-10-19 發表
上網check左了, 入唔到
吾好放棄啊,繼續寫信呀

‹ 上一主題|下一主題