用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 科大迎新營玩咩?
go

科大迎新營玩咩? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

引用:呀仔下星期去迎新營,性格文靜的佢,佢有d

原帖由 chun521 於 16-08-11 發表
呀仔下星期去迎新營,性格文靜的佢,佢有d驚唔知玩咩?
Over 18歲,成年人喇,放鬆d

醒目開學勳章 王國長老

引用:咩叫上莊? +

原帖由 wesleypiano 於 16-08-12 發表
咩叫上莊?
做xx會攪手委員果d

醒目開學勳章 王國長老

引用:+本帖最後由+dlam141231+於+16-8-11+22:23+

原帖由 dlam141231 於 16-08-11 發表
嗯....我都曾經年輕過做過呢d角色。O camp嘅野大家笑下開心下啫。一班十幾歲學生攪出黎估到有幾咁有營養丫(尤其我地用而家幾十歲嘅標準去睇)。
不過理應亦唔會有咩高危環節嘅。

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:wesleypiano+發表於+16-8-12+01:12+

原帖由 pineapple0983 於 16-08-12 發表
上莊....下莊.....dem beat.....OC......大O......細O.....
好多名詞......
大把sub comm, AGM, EGM, cons (constitution)。玩下都幾有趣

醒目開學勳章 王國長老

引用:上莊可訓練領導才能,擴展人際網絡!我女大

原帖由 701003 於 16-08-13 發表
上莊可訓練領導才能,擴展人際網絡!我女大一上莊,自己莊搞活動要請嘉賓,又要social,出席相關業內活動!到 ...
咁好佢地一定好出色。不過我同意真係學到野嘅。

‹ 上一主題|下一主題