用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: fujitasze
go

St Louis   [複製鏈接]

引用:Does+the+school+today+announce+the+inter

原帖由 fujitasze 於 13-10-30 發表
Does the school today announce the interview result? Any parents can login and check the result?
I tried but can't find the details on their website.

引用:Hope+it+helps+!!+ +

原帖由 wuws 於 13-10-30 發表
Hope it helps !!
Sorry, can't see the attachment clearly. Can you take any other photo with point 2 & 3 only? I left this note at home:;pppp:

回覆:wuws 的帖子

Thanks a lot

引用:有啦!!貴子弟報讀本校2014至2015年度一年級

原帖由 leomay 於 13-10-30 發表
有啦!!
貴子弟報讀本校2014至2015年度一年級,已獲安排參加11月2 日及9日之體驗日。如有任何疑問,可向致電 ...
OMG, 我只收到係"備取生"的message

引用:我都係"備取生",+恕我無知問句,+其實"備取

原帖由 SmellyChu 於 13-10-30 發表
我都係"備取生", 恕我無知問句, 其實"備取生"係咪即係rejected? 定仲有一批係rejected o架呢?
...
我都想知!

引用:我唸waiting就等如rejected了.+因真正的wai

原帖由 yktso 於 13-10-30 發表
我唸waiting就等如rejected了. 因真正的waiting人選可以在入倒體驗日而最後又不是正取生的那些小朋友便成為 ...

引用:Quote:原帖由+sh_yip+於+13-10-30+發表不要

原帖由 crazymum 於 13-10-30 發表
不要灰心,好戲黎緊幾曰先知(YW, DBS, CKY....)
Wait for miracle!

引用:如果入體驗日嘅人數少,咁備取生最後有學位

原帖由 Dadic 於 13-10-30 發表
如果入體驗日嘅人數少,咁備取生最後有學位係唔係機會大D?
但係有好多備取生呢!

引用:回復+chanti+的帖子 當日早上九時許去交表

原帖由 Nico 於 13-11-04 發表
回復 chanti 的帖子

當日早上九時許去交表個號己是10xx. 前面不會有1000千已交表囉...所以只有約800幾個申 ...
知道得咁小人報更唔開心,因為咁都無機會有2nd in

引用:Received+the+letter+today +

原帖由 ngs08 於 13-11-19 發表
Received the letter today
收咗仍可以大抽獎嗎?

引用:請問有無人備取生收左都要去導向班?? +

原帖由 amywong9 於 13-11-20 發表
請問有無人備取生收左都要去導向班??
我都係備取生,但無得去體驗日同導向班

引用:我仔都係備取生,但係話可以上導向班想問下

原帖由 花師奶1號 於 13-11-20 發表
我仔都係備取生,但係話可以上導向班
想問下,係咪上左,如果日後有人放位,會比冇上機會大d??請各位指教 ...
請問你是否收到信話係備取生,但可上導向班呢?

引用:你有無去過+體驗班+呀??+定你只是早期收到

原帖由 amywong9 於 13-11-20 發表
你有無去過 體驗班 呀?? 定你只是早期收到說是備取?? 我地講緊係已經去完 體驗班的呀, 昨天收信的。。

...
咁你哋即係巳完成第二次面見的備取生,唔怪得知無我份

‹ 上一主題|下一主題