用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 忍唔住為明慧講幾句說話
樓主: Mother_Joyce
go

忍唔住為明慧講幾句說話 [複製鏈接]

引用:回覆+penn_2010+的帖子 同意,都係嗰句,

原帖由 shersiu 於 14-12-06 發表
回覆 penn_2010 的帖子

同意,都係嗰句,喜歡MW嘅用家,希望你哋讀完N繼續升上K1直至完成K3喇 ...
會心微笑。

回覆:jelly-pudding 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:jelly-pudding 的帖子

你講出重點喇,個個做,但得你比人話,唔系你樣衰,就系你有問題啦。

回覆:龍校之友 的帖子

如果學生公開賽攞獎,或者派位派得好(唔覺佢有公開派中一人數分佈),就話教導有方遮。你用家長錢去攞搞籌款博攞獎,除咗校長可以面上貼金外,唔知系邊方面令學生獲益哩?

回覆:hayleymama24 的帖子

讚就正能量,批評就負能量。我公司每年比唔少錢收集顧客對產品同服務嘅【負能量】,老闆一定系傻瓜。

回覆:vcheng99 的帖子

引用:正能量與負能量在於態度問題。不須再多講。

原帖由 vcheng99 於 14-12-06 發表
正能量與負能量在於態度問題。不須再多講。亦不須再堅持去說服別人。我們只希望兒女得到好的教育,再和一些 ...
原來正能量同負能量系態度問題,bk 真系學到好多新嘢。

每當自信滿滿時,我都喜歡上 bk 。因為 bk 家長皆是能人異士,思路清晰,文彩飛揚,每次都令我驚嘆不已,人不其然便謙卑起來。

回覆:Julybabe 的帖子

如果我覺得明慧唔好,點會比我D小朋友讀哩。但好到要出文讚加全力護航?未至於囉。作為明慧用家咁耐,出奇地只識到三幾位家長,呢度咁多【用家】,當然要好好交流下啦,系咪。依家知道原來明慧家長質素相當高,放心哂。諗返大b,返龍校幾日已經有group,幾乎全班家長都add咗。頭三兩個月已經有gatherings,每次都有半班以上家長參加,感覺大家好close,有心一齊教好小朋友。最後,多謝你提醒我會被起底。你搞到我好驚,失眠,精神衰弱…………系咪好開心哩,你。

回覆:hayleymama24 的帖子

認真。
好: 語文,有愛心
不太好: 派位透明度

‹ 上一主題|下一主題