用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 K1 C 下午班 家長
樓主: 1706baby
go

K1 C 下午班 家長 [複製鏈接]

Hello, 囡囡 Charlotte 都係K1CP

Charlotte 都會 join choir

Thank you Curtis. My daughter Charlotte received the Halloween gift bag too. She dressed like Princess Aurora today!

我地都會去, 到時見啦!

Charlotte尋日都係無啦啦發燒﹐好彩今日退左燒
STELLA 好返未呀?

原帖由 1706baby 於 09-12-5 09:40 發表
收到評估報告啦! 都OK啦!
STELLA 無啦啦發燒!:呢兩日好彩可以休息!

Thanks Marcus, Curtis and cckwan. Charlotte 星期六 經已退左燒﹐今日都有返學。

你地係唔係做蘋果Project?

Charlotte 都好開心咁話係學校BBQ喎, 另外我發現d同學仔叫佢花名做"沙律"

Thank you Marcus!

我係CLok (charlotte)'s Mami呀﹐之前多數都係Dadi留言﹐Nice to meet u all here!
上次學校X'mas Party見到部份家長&同學仔﹐好開心呀﹐最衰檯頭無寫班號﹐唔知邊個係邊個...

星期三X'mas Birthday Party班中得CLok一個Dec Birthday Girl ﹐
原來佢係全班最細的一個呢!
我地會準備蛋糕同禮物包送比小朋友的呀﹐
唔知入唔入得課室影相呢﹐我地寫左手冊問Miss Ng...
預祝大家有一個快樂聖誕!!!!

Hello又係我﹐思樂Mami呀。
今日好開心呀﹐我親自送蛋糕同思樂一齊上到課室﹐
個個小朋友見到有"Mami"走入課室都好興奮﹐
好多同學仔擁住思樂Say Happy Birthday!
我比左個相機比Miss Ng,
幫我影左好多相呀﹐
有部份係同學仔的合照﹐亦有好多生日會 & x'mas party的實況﹐
請PM我留email, 我send比大家看。

謝謝各位的X'mas card & X'mas gift pack, snack & chocolate,

今日Surely思樂玩得好開心﹐因為一上車就zzzzzzzz!

Merry X'mas to all of the lovely families!!!!

一陣子無上來...遲來的回覆﹐
Marcus無講錯呀﹐果個星期5 Charlotte生病呀﹐嘔到好慘慘﹐感冒菌入腸﹐好彩1日後已經好返晒﹐謝謝關心!!!

Marcus & Carita, Belated Happy Birthday to u!!!! 祝快高長大身體健康!!!!

Carita都鐘意Aurora的嗎? (Charlotte does....)
張卡仔好有心思又好靚呀!!!!

今日Charlotte Dadi都有去學校做家長義工呀﹐
你地有無雙認呀?
我唔係HK無得參與﹐
Marcus Mami﹐ 我轉頭PM妳﹐麻煩妳send d靚相來看看滿足下我掛女之心丫﹐謝謝。

Btw, 今日你地收唔收到Charlotte送比大家0既小小情人節禮物呀?
祝大家甜甜蜜蜜過新年﹐
年初8返學再會喇!!!!

Charlotte Mami Iris

hehehehe, its ok Marcus mami, 0岩0岩係Facebook看了少少相 fm dadi﹐charlotte玩到熱辣辣﹐連件華服都除埋 ~~~

你地個檔口玩meer 0架?

佢地今日開唔開心呀?

HiHi, 好耐唔得閒蒲頭喇﹐大家好嗎??
今日Grad Show個個小朋友都表現得好好呀﹐
不過係後台0甘長時間﹐唔知他們悶唔悶呢﹐
Miss Ng話他們在Backstage食茶點同玩左陣﹐
Charlotte表演完後有D Moody...無mud同我透露玩D meer or做D meer...可能真係等到有D呆左 ~~~~
只係話我知有王子係後台﹐哈哈哈。

想問下有無家長朋友影到近D的Video?
我部機無得Zoom, 影到豆豉0甘細粒咋 ~~~~

Btw, K1CP buddies, pls add my facebook @

[email protected]

聯絡聯絡。

Hi Friends,

8月7日(Sat) 下晝Charlotte想約一班同學仔去迪欣湖玩呀﹐
有興趣join的話請PM我﹐
我比Playdate Info你地﹐到時見啦!!!!
‹ 上一主題|下一主題