用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 快樂初中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 7) ...
樓主: Elona
go

快樂初中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 7) [複製鏈接]

醒目開學勳章

hi,

好耐冇上嚟吹水! 亞仔终於完成大業,可以鬆口氣!佢之前成績勁差,我唔想開电腦引佢,但見完家長同老師傾完,佢都有改善,希望可以keep住keep住!

yuk hei mum
我叫旭薯!我好乖乖,所以daddy,mummy and 哥哥好錫我......

醒目開學勳章

Hi mansonwai,

等我度度先,我部萬萬牌重未壞呀,call u later!

Yuk hei mum
原帖由 mansonwai 於 11-4-12 03:14 發表
Calling ..............yuk hei mum

我係 BK 烹飪 topic 見到妳話想買栢翠麵包機喎....買唔買姐...我都想買呀.

我老公可以係深圳代收貨 then 車番黎屋企喎.
買完可以一齊整黎玩.

我少上 BK....
打電話比我呀

m ...
我叫旭薯!我好乖乖,所以daddy,mummy and 哥哥好錫我......

醒目開學勳章

hi,

yuk hei mum
原帖由 Elona 於 11-5-4 21:12 發表
最好6月尾或7月頭, 等大少爺考完試, 整番個飯聚

醒目開學勳章

Hi,

遲來的生日快樂!

Yuk hei mum
原帖由 Elona 於 11-5-13 20:33 發表
多謝各位, 生日有同臭豬食飯, 因為咁啱撞正星期三, 所以順理成章同佢食...

‹ 上一主題|下一主題