用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 九月升中,有邊款書包啱初中生?
樓主: 跳跳虎
go

九月升中,有邊款書包啱初中生? [複製鏈接]

上星期六我係Mega Box既Jusco買左個行山用的牌子 "Columbia"俾仔仔做書包,
我鐘意佢有埋個Rain Cover, 而且底部及肩帶有承托力, 加上係新款仲有9折, 同埋若買滿$500仲會減多$50, 所以計埋個書包袋都係$300幾, 好抵!

你地有時間都去睇下啦, 入面仲有好多其他行山牌子的, Adidas都有

phylli 發表於 12-8-12 11:31
回復 BB0628 的帖子

BB0628,

Hi Phylli, 真好在此又能與你聯繫, 近來可好嗎? 知你囡囡幾經辛苦後終能如願入到心儀的學校, 我真的很替你們感到高興, 妳也辛苦很久了, 現在終於可放下心頭大石, 好好地亨受一下這個暑假!   

其實在專門店購買是會貴點的, 成$500多元 一個書包真是有點貴 (不過若可用上3年除番開都ok ^_^, 你這樣想就會覺到舒服D啦), 以前每年在Dr. Kong買波鞋皮鞋動輒成四五百元一對, 我都覺得很貴的, 不過我就好阿Q咁自己除番開10個月時間 (因鞋最多也只可著一個學年), 咁就會覺得都值架啦,

新學年新開始, 希望我們的子女都可以快快樂樂地升中, 喜歡新的校園.  有空多聯絡哦!!
‹ 上一主題|下一主題