用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

原帖由 bettylam 於 09-5-17 14:39 發表
DEAR 2B:

NO呀!偉哥有腳4點幾開枱雀雀,我去德福行街街,7點幾先過去會佢....

偉哥剛岩拾到馬屎,請食星米期天乾牛

報導完畢的BETTY上

Dear Betty

偉哥犀利呀,執左頭彩再去攻打四方城,正 !

原帖由 正46 於 09-5-17 14:59 發表
格格,

套戲話明反映現實, 當然睇落去熟口熟面覺得悶啦,
唔係我都唔介紹你睇番套激d0既夜與霧啦...

格格對呢D 低下階層生活點會產生到共鳴呢 。。。。 肯定覺得悶囉

原帖由 bettylam 於 09-5-17 16:24 發表
dear2b:

通常呢個情況,佢都係嬴左頭籌就輸尾會...輸頭籌就標尾會,不過大多數都係輸多嬴小,叫做玩下咁啦!

靜靜地吾好比人知,佢今日買左一場嬴20win,跟住另一又係買20元win,10 pay,再買都係20win~....

我係 ...

Dear Betty

您應該開心呀,偉哥識得小賭怡情

原帖由 正46 於 09-5-17 18:10 發表
BB,

我都估到係星洲米同乾牛河0架啦....

英鎊同澳元都係我0既目標, 諗住等佢回少少先買,
點知就越升越高. 不過依排歐洲有工人示威,
都係睇定d先, 因為局勢唔穩d錢就去0左買美.
:lov ...

唔該幫手質低少少 D 澳元呀

原帖由 正46 於 09-5-17 18:14 發表
BB,

我就差一隻條2x3單T過唔到關, 贏少好多!

贏少好多?即係有贏啦,仲要

:;pppp: :;pppp:

原帖由 vivi_vivi 於 09-5-18 07:05 發表
大家早晨

今日返早班, 唔知有冇時間上m 場, 各位姐妹, 唔駛通輯我喇

vivi

見到您咁早上黎我都估您係返早喇,(唔知道有無理解錯,您新居上網系統未連好? )有時間咪上黎 hea 一下囉

vivi

上星期六收到所訂貨品未 ?滿意嗎 ?

原帖由 正46 於 09-5-18 08:45 發表
考 評 局 最 近 出 咗 通 識 教 育 科 嘅 新 課 程 題 目 同 評 分 準 則 , 話 言 之 成 理 就 可 以 及 格 。 有 線 電 視 新 聞 台 搵 咗 才 子 陶 傑 試 做 試 卷 , 再 交 由 三 位 任 通 識 科 老 師 批 改 , 包 括 ...

我都有睇呢單新聞,唯有希望係未來 3 年(2012 年考),考評局會作出變通,唔係既話,好大可能大部份學子都會因為肥左通識失去入大學資格

原帖由 alicetong 於 09-5-18 09:46 發表
大家早晨

格格

早晨好呀,不過今朝點解唔見 smum 上黎打招呼呢 ?

原帖由 smum 於 09-5-18 13:16 發表
食飽飽囉

2b

多謝你咁關心我呀 , 我一早已經俾人拉住做野, 無停過呀 , 好在所做嘅野, 波士都叫做滿意

smum

我估您都係忙 同埋我從來無懷疑過您既工作能力呀

今日等到咁晏先可以同幾位姊妹係 M 場傾幾句,竟然全線 M 場死晒

原帖由 vivi_vivi 於 09-5-18 18:45 發表
2b,

您真係聰明架喇, 係呀, 返早呀, 聽日都係同一時間呀。
新居有得上網喇, 只不過忙於執拾, 好少上網咋。
希望過兩日有時間可以上嚟hea 下啦

好彩有咋

原帖由 alicetong 於 09-5-18 21:05 發表
明天是好日子
等auntie alice 送定個蛋糕 慶祝
晨仔 生日快樂先  

auntie alice  ...

格格

您都快手得好緊要喎,唔通我要唔 目訓 等到今晚交子時上黎同晨仔(話時話,係神仔定晨仔呀)賀壽

原帖由 alicetong 於 09-5-18 21:28 發表
vivi,
您真係好醒目 識得執生...
忙碌完新居佈置記得上0黎搵我地傾計鬆一鬆呀
搞掂左就一勞永逸,安居樂業0拿

格格

好彩我今晚趁巾幗未開場上黎巡下咋

原帖由 alicetong 於 09-5-18 22:32 發表
vivi,
好彩有您撐我咋 ..太后又想整估格格呀
因為烏sir sir係格格0既特徵

格格

有時候一些車輪柱會幫助思考嘛

原帖由 正46 於 09-5-19 08:35 發表
各位靚女早晨!

祝今天生日的所有人
身體健康, 生活愉快!

46 咁樣講肯定唔會搞錯

原帖由 alicetong 於 09-5-18 22:29 發表
太后

格格返到動物園比老虎"及"實 ...想搞乜新意思
都某啦.. 未唯有偷下步囉
您知道我平時已經蒙盛盛架0拿..  未講到我
信心又動搖先得架...想知 晨仔 定神仔,明早長老上來
未 ...

格格

話薯話,通常我地對 bingo 呢個字都有另類解釋喎

布甸仔早晨 (希望兩位auntie 無搞錯,唔係我就瘀死

2B auntie 祝您日日都咁開心,同哥哥感情融洽,一直都 keep 住咁鬼靈精,俾無住既驚喜媽咪同爹爹,或者今日媽咪公司繁忙未必可以同您慶祝,不過我知道您唔會介意既

點解無聽到媽咪幫您張羅學校開生日會既樹既 .....

八卦既 2B auntie

原帖由 smum 於 09-5-19 09:14 發表
good morning

格格

我祝你今日生日快樂 , hb永遠都愛你

晨仔

e e 都祝你生日快樂 , 精靈可愛

smum

格格特登唔出聲睇下有無人記得佢今日生日,我地應該成全佢,扮唔記得呀嘛,俾您篤爆左添 :;pppp: :;pppp:

格格

尋晚搞咁多野出黎,奸計得逞喇

我都祝您青春常註,巨山分秒都咁錫您,大山肯定就媽咪心願得嚐,入到媽咪想佢入既中學啦,細山每日都在進步,無限進步空間

今晚有乜野慶祝大計?巨山煎心型牛扒 ?
‹ 上一主題|下一主題