用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人會放棄碧濤樂基嘅PN offer呢?
樓主: ivabrother
go

有冇人會放棄碧濤樂基嘅PN offer呢? [複製鏈接]

引用:我死心了......

原帖由 acepno 於 13-04-22 發表
我死心了......
死心 x 2

明明PN Waiting 有成村人都收唔哂,但走去in rejected~ 點解呢???

(報喜區) 有人話無去briefing~ 但收到offer?! 咁即係當初估計唔出席briefing就代表自動放棄嘅想法係錯ga~

我當然仲係想有offer~  但係真係受唔到希望越大,失望越大嘅打擊lu

回復 acepno 的帖子

明白~ 除非入最心儀的學校,,,,如果唔係~ 我都寧願近近地~

我一早放左 Good Time & 大埔英藝
剛剛放埋(帝堡城)啟思,,,,,
而家得番catiline AM offer....唯有讀lor~
好後悔報得咁少間 早知大包圍喇~  
Catiline未收大訂ar,,,我估5月頭喇~ 到時應該會有人放位ga~ 如果有興趣, 不如打電話去問下喇~ 加油!!!

tigerbaby0505 發表於 13-4-22 14:58
Rejected 可以再in 是K1, 可能K1冇咁多人報嘛!
另一個post, 有人提及過~ 有PN rejected 可以再in~

acepno 發表於 13-4-22 16:33
弊在到時阿仔都要交大訂了'不會咁浪費$

咁你決定讀Good Time 呀?

你係咪有Cannan offer? 會唔會考慮?

引用:我阿女total+in咗4間,+依家放咗kln+tong啟

原帖由 ivabrother 於 13-04-22 發表
我阿女total in咗4間, 依家放咗kln tong啟思, 得返大埔安基c, 兩間hkps waiting, 我最鍾意都係沙田hkps: ...
等到樂基當然好,就算無,安基C 係大埔來講,應該算係唔錯嘅學校丫~  
我地K1再戰喇

引用:回復+Don_Don+的帖子 Don+Don,嘉德麗ok的

原帖由 fionacat 於 13-04-22 發表
回復 Don_Don 的帖子

Don Don,
感謝你呀~ 係我最擔憂嘅時候,雪中送炭~ 聽到你咁講,我安心番少少~

一呂 or 沙呂呀? 嘩~ 兩間是旦比我入一間都勁開心喇。大抽獎入 or 叩門入ga?

呂小程度應該唔淺~ 你小朋友可以跟到進度,好叻叻呀

引用:Quote:原帖由+Don_Don+於+13-04-22+發表咁

原帖由 acepno 於 13-04-22 發表
心大心細中因cannan冇一定升到K1同遠,你有乜高見
如果你比我揀Good Time or Cannan,我會揀Cannan~  

不過你要自己衡量下,係咪覺得遠lor~

Cannan 無得直升ga? 通常收番幾多成N班學生

回復 acepno 的帖子

贊成
‹ 上一主題|下一主題