用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 蒙特竣利教材
樓主: cm93002
go

蒙特竣利教材 [複製鏈接]

Re: 蒙特竣利教材

Happy小米,
我與夢圓圓夢聯絡過,基本過$1000就免運費到香港,但要自取.以我的經驗自取是非常麻煩..但用佢地的街車又要$300.我覺得唔值..
我現正聯絡更平的搬運送上門..大約要$150-$170左右,但佢要至少8張單才接,我覺得如果大陸o個邊免運費,香港收$150送上門..正如你話好過自己拿.
所以我而家招集8張單一齊訂,訂貨銀碼不論多與少,運費一樣,先到先得.多過8張單就下次先再訂,因為始終集體訂購有風險.有興趣就留下名字

1) kp061078 約$600
2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
5)bb媽咪grace $1980 蒙特梭利專業版套裝20件MT0009
6) woodstock0
7) siukei
8) MashiMaro

[size=x-large]Closed

暫定這8張單,請各位於15/1(星期一)前Email個 list比我,我要問size重量多少再與搬運聯絡.我會盡量要求搬運星期六,日送貨.
[size=x-large]注意
以我上次的經驗,大陸因為包搬運所以佢地用好薄的紙箱包裝十件八件玩具,不過每件玩具都有獨立包裝,事先聲明,每件獨立包裝的玩具無問題,但外皮的大紙箱就真係幾殘,見到都唔開胃 (哈哈!),而且還有幾多塵,始終係爛地停車場交收,大家要有心理準備!! 如果貨到港有問題或留寄,佢地會再送.

sorry, 可唔可以加埋我呀?

kp061078 寫道:
Happy小米,
我與夢圓圓夢聯絡過,基本過$1000就免運費到香港,但要自取.以我的經驗自取是非常麻煩..但用佢地的街車又要$300.我覺得唔值..
我現正聯絡更平的搬運送上門..大約要$150-$170左右,但佢要至少8張單才接,我覺得如果大陸o個邊免運費,香港收$150送上門..正如你話好過自己拿.
所以我而家招集8張單一齊訂,訂貨銀碼不論多與少,運費一樣,先到先得.多過8張單就下次先再訂,因為始終集體訂購有風險.有興趣就留下名字

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
5)bb媽咪grace $1980 蒙特梭利專業版套裝20件MT0009
7) siukei

[size=x-large]Closed

暫定這8張單,請各位於15/1(星期一)前Email個 list比我,我要問size重量多少再與搬運聯絡.我會盡量要求搬運星期六,日送貨.
[size=x-large]注意
以我上次的經驗,大陸因為包搬運所以佢地用好薄的紙箱包裝十件八件玩具,不過每件玩具都有獨立包裝,事先聲明,每件獨立包裝的玩具無問題,但外皮的大紙箱就真係幾殘,見到都唔開胃 (哈哈!),而且還有幾多塵,始終係爛地停車場交收,大家要有心理準備!! 如果貨到港有問題或留寄,佢地會再送.

[email protected]

jinis,
唔好意思,第一次集體訂購我唔想太多單,雖然我同我朋友買過一次,但始終第一次集體訂購有一定風險,我又怕太多單難安排.請放心,只要今次成功,我一定會幫你地有興趣的人再集體訂購.

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
7) siukei

請各位於15/1(星期一)前Email個 list比我

遲到者又候報者報上!! [size=x-large]敬請注意

候報名單:
1)jinis
2)KnN

大家發唔發覺佢地的官方網站好貴慢...揀到火到o黎埋  

大家發唔發覺佢地的官方網站好貴慢...揀到火到o黎埋  

係呀. 好慢. 尋日我都看到成2點, 都未睇哂佢d野. 有排睇.
3.03kg (1/8)- 出世    6.25kg (28/10 - 2m28d)6.88kg (2/12 - 4m1d)    7.57kg (13/1 - 5m12d)8.22kg (13/3 -7m13d)  11.13kg(11/2-18m11d)

我之前將係夢圓圓夢買左的一部份玩具影左相,大家有興趣可以望望,睇下佢的質素.
http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=100429&folderid=1077725&u=0&mfid=34678

夢圓圓夢提供另一個網站以作選購:

http://shop33002293.taobao.com/

jinis,
唔好意思,第一次集體訂購我唔想太多單,雖然我同我朋友買過一次,但始終第一次集體訂購有一定風險,我又怕太多單難安排.請放心,只要今次成功,我一定會幫你地有興趣的人再集體訂購.

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
7) siukei

遲到者又候報者報上!! [size=x-large]敬請注意

候報名單:
1)jinis
2)KnN

kp061078,
唔好意思,可以幫我訂嗎?我仲有兩個月就生想快d訂,因為驚遲d冇時間攪
cm93002

我之前將係夢圓圓夢買左的一部份玩具影左相,大家有興趣可以望望,睇下佢的質素.
http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=100429&folderid=1077725&u=0&mfid=34678

kp061078,
請問你買果個幾何圖形嵌板係咪鐵製果個?

kp061078,

請問係咪你滙錢 ?
要幾多手續費?

我要下个weekend, 家人返大陸先可以滙倒, 你諗住幾時畀錢?

謝謝你的統籌 !

進進豬, 06年1月6日,來到我們的懷抱 :-P

jinis,

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
7) siukei

遲到者又候報者報上!! 敬請注意

候報名單:
1)jinis
2)KnN
3)ching kiu ( around 1000)

kp061078,

可否繼續安排,如今次遲了,請通知我下次訂,謝謝

點解夢圓圓同我講話要$5000先免運費既?又話响深水埗取貨既?
不過我都報住後補先

[quote]
chingkiu 寫道:
jinis,

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
7) siukei

候報名單:
1)jinis
2)KnN
4)浚媽媽

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
7) siukei

候報名單:
1)jinis
2)KnN
4)浚媽媽
5)Monty

cm93002,
果個幾何圖形嵌板係我自己DIY

cm93002,
please check pm.

happy小米,
我想我滙錢好喇..不用麻煩你家人, 我想找些比較平的

浚媽媽 寫道:
點解夢圓圓同我講話要$5000先免運費既?

ANS:  因為上次我同我朋友訂左$5000左右,同佢deal..佢話無得平只可免運費,所以你第一次同佢傾就話要$5000先免運費

又話响深水埗取貨既?

ANS: 我初初睇到你寫的地址話深水埗取貨,我都以為佢改左地址,仲諗住好呀!!想同Jojob 搭單買多小小..於是我MSN問佢,佢又話無改,跟我上次取貨的方式地點一樣,我話咁班媽媽一定搞錯,其實佢唔係好知香港的地方..所以搞錯.

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
7) siukei

候報名單:
1)jinis
2)KnN
4)浚媽媽
5)Monty
6)Cleverbb

各位,
今日運輸答實我的價錢,因為取貨地點係貨櫃碼頭,所以香港島要貴些(因為來回隧道費).

九龍,新界(包括將軍澳) $150
新界 (粉嶺,上水) $170
香港島 $200

大家要知道,夢圓圓夢包的運費的方式係非常麻煩,因為貨一到港,朝早就打比你要你即日下午收,所以搬運要即日晚上派,我同搬運傾過,佢地肯比我地擺多一日,第二日派.所以大家要盡量配合搬運,始終o的木玩具都幾大件,佢派唔哂會影響佢揾食,咁我地就無下次喇!!!所以大家要幫忙幫忙.我都會盡量叫大陸星期二,三落貨,星期五,六到.
‹ 上一主題|下一主題