用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 3) ...
樓主: Pochacco2001
go

讀'聖瑪加利大幼稚園'家長入來傾傾啦!(PART 3) [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

BoBo,
星期五??? 我在公司喎... 你有返體操? 在那兒呢?

原帖由 BoBo1021 於 09-6-15 13:48 發表
JoJo

上個Fri係唔係撞見你呀, 如果係就真係唔好意思啦, 我掛住同小姐仔鬧緊交, 忙記咗打招呼添.ops:" />
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

醒目開學勳章 王國長老

Tina,
如果27號那天個仔唔駛返學. 我就一定帶個仔回校了. 因佢十分掛住老師同校長 (好耐無見面了)

學校通告講順延考試. 而家都仍未知. 我只好每天都要有備戰心情. 但個仔似乎唔多有囉.

原帖由 ckckcktina 於 09-6-15 09:58 發表
jojo,

你地仲要考返呀? 我地唔駛囉, 我女考淨2科, 英 & 數 都取消左, 唔駛考, 都唔知佢地點計分添. 我女超爽呀!  

高班畢業禮如常進行, 你來唔來呀? ...
主愛我

JoJo,
可能我認錯人啦, 係上巴士望咗一眼, 都唔肯定係唔係, 我又忙緊同小姐仔開戰.

原帖由 JoJo 於 09-6-16 13:28 發表
BoBo,
星期五??? 我在公司喎... 你有返體操? 在那兒呢?

各位

越來越多確診啦, 大家都係做定心理準備, 我哋d少爺仔,小姐仔可能要提早放暑假.

Take Care

唉..... 如果要提早放summer真係好無隱! 我地幼班既畢業禮. 嬉水. 咩都要取消囉. 我女仲成日問我幾時有得返添. 搞到我都唔識答佢

醒目開學勳章 王國長老

Tina,
昨日都有14宗個案啦. 今日又唔知幾多宗了.

你女女學校咁快講考試取消, 咪幾好. 我亞仔既班主任星期一至打黎 update 下叫我地 d/l 工作紙及了解下個仔而家做緊乜. 佢都話要等23號教統局出通知. 先知到時點. 我就一味係樹等... 等運到

原帖由 ckckcktina 於 09-6-17 14:02 發表
唉..... 如果要提早放summer真係好無隱! 我地幼班既畢業禮. 嬉水. 咩都要取消囉. 我女仲成日問我幾時有得返添. 搞到我都唔識答佢
主愛我

jojo,

係囉. 我女班主任就岩岩先call我問佢呢幾日點, 有無病, 我都問左老師進一步會點, 佢都係答我未知, 都係要等政府通知先再有決定.

係啦, 你有無報名參加舊生會去參觀香薰園呀? 我報左啦. 不過未交錢.

醒目開學勳章 王國長老

Tina,
你報了就好呢.. 放心啦.. 我地執委多數都會去啊.

到時見啦!  香薰園你去過未. 我去過幾次. 係一個不錯的地方來的!

原帖由 ckckcktina 於 09-6-18 10:28 發表
jojo,

係囉. 我女班主任就岩岩先call我問佢呢幾日點, 有無病, 我都問左老師進一步會點, 佢都係答我未知, 都係要等政府通知先再有決定.

係啦, 你有無報名參加舊生會去參觀香薰園呀? 我報左啦. 不過未交錢.:wahaha ...
主愛我

JOJO,

我未去過呀! 不過會唔會取消架, D菌越來越勁! 主席有無咩應變措施呀?

醒目開學勳章 王國長老

Tina,
會於下星期再開會商討.  

原帖由 ckckcktina 於 09-6-19 11:49 發表
JOJO,

我未去過呀! 不過會唔會取消架, D菌越來越勁! 主席有無咩應變措施呀?
主愛我

jojo,

咁我唔俾錢住啦, if 取消左, 又要退款就麻煩啦.

醒目開學勳章 王國長老

各位,
因這裡已衝破二千篇文章之大關. 要開新 part 了.

Click here go to PART 4
主愛我
‹ 上一主題|下一主題