用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人參加咗小蜜蜂?
go

有冇人參加咗小蜜蜂? [複製鏈接]

有冇人參加咗小蜜蜂?

有冇人參加咗公開隊既小蜜蜂呀? 你哋買咗制服未? 今個星期就上堂, 我仲未去買添! 請問有冇乜嘢要留意呀? 第一日返去又有乜要帶?  

Re: 有冇人參加咗小蜜蜂?

Cyrusmum

我都未幫我小朋友買制服

你小朋友返邊到呀

我小朋友返tsuen wan方方
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~

hello Cyrusmum,

請問公開隊小蜜蜂點參加, 是係學校報, 定外面報?

Mine will attend in this coming Sat as well in Kowloon Tong-Fong Fong. But I really don't know that ned to buy uniform, I think they will provide since we paid the money.

last sunday 買左la!勁多人!帶埋小朋友去試岩5洗換

Cyrusmum 寫道:
有冇人參加咗公開隊既小蜜蜂呀? 你哋買咗制服未? 今個星期就上堂, 我仲未去買添! 請問有冇乜嘢要留意呀? 第一日返去又有乜要帶?  

[size=large]小蜜蜂

ROSE123 寫道:
hello Cyrusmum,

請問公開隊小蜜蜂點參加, 是係學校報, 定外面報?

yy13,
我哋都係返方方, 不過就返九龍塘嗰間!

Clementmammy,
咁我哋即係返同一間啦!  

ROSE123,
我係年幾前寄信去參加公開隊架! 你入wensi提供嗰個網址, 就可以搵到參加表格!

wensi,
係咪只係買咗夏天制服就得? 駛唔駛買個肩章?

Hi Cyrusmum/Clementmammy
我仔仔都係返九龍塘   
制服我都末買
知唔知我地使唔使陪

係元朗真光,d制服好醒神,d料都ok,幾soft,特別係個領巾的扣,好得意...   

小女的學校不用家長陪,還會有家課做...

請問收費如何? 囡囡現在K1, 下年三月才4歲, 現在是否要報定?

LapHimMom,
係呀! 今年要報定架啦! 我都係舊年就報定!

Cyrusmum

係咪只係買咗夏天制服就得? .......................我買哂冬夏天費阜行多轉,都十月穿個多月可能換季la!
駛唔駛買個肩章?.............唔洗啦!$200會員註冊費包背囊、教材套、工作簎連貼紙、及領中連扣。

陪上堂?我無諗過wow!俾陪我都5會,去玩就係去學獨立,群體生活.要家長陪我不餘留係企玩.

LapHimMom
我就今年六月報定名ge   

請問收費如何? .........會員註冊費$200,一期隊費$350 for 半年,有兩期。制服冬夏天二百幾。抵過去playgroup la!我都覺今年先join 遲左,玩到六歲   

多謝你們的回覆, 再請問教学語言是廣東話或英語?

我今日都終於去買咗制服啦! 我就只買咗夏天制服, 個姐姐都係話嗰$200包晒其他嘢架啦! 另外我可能夜去, 所以冇乜人, 好快好以攪掂!

LapHimMom,
我哋未開始上, 唔清楚呀! 不過應該係用廣東話上既!

hi all,
請問大家, 我小朋友4歲, 參加小密蜂應該填邊張form?

cwlbbs

Cyrusmum,Clementmammy,balltsang
我囝囝都係返九龍塘方方; 返咗兩堂你哋小朋友有冇話好唔好玩? 我囝14/10果日唔肯返, 所以上星期才是第一堂. 他都說好玩, 但當日發生了一件事令我心大心細唔知仲返唔返好!!??

所以我想問大家對他們的老師有沒有評價; Eg, 有冇愛心, 有冇責任感等.....

發生乜事?

我仔好開心law!無得跟上課室,5知D領袖係點law!

Carson_mum 寫道:
Cyrusmum,Clementmammy,balltsang
我囝囝都係返九龍塘方方; 返咗兩堂你哋小朋友有冇話好唔好玩? 我囝14/10果日唔肯返, 所以上星期才是第一堂. 他都說好玩, 但當日發生了一件事令我心大心細唔知仲返唔返好!!??

所以我想問大家對他們的老師有沒有評價; Eg, 有冇愛心, 有冇責任感等.....

wensi
你係咪都係返九龍塘方方呀?
係一件事令我對他們的老師/領袖失去咗信心, 感覺佢哋不負責任; 不關心小朋友!!!!
我都知小蜜蜂嘅內容真的不錯; 所以先心大心細!!

Carson_mum
我仔返九龍塘方方 B隊
發生何事會有咁既feeling係咪受傷之類 (唔方便講不如pm講 )

我仔呢2次放學都話好開心..至於2個鐘玩過做過d乜,就真係唔清楚哪    d領袖係點又唔清楚

想問下, 你地返九龍塘方方, 係咪方方自己d老師帶活動呀

~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
‹ 上一主題|下一主題