用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 將軍澳坑口區咁多琴行點揀呀
go

將軍澳坑口區咁多琴行點揀呀 [複製鏈接]

醒目開學勳章

將軍澳坑口區咁多琴行點揀呀

這區越開越多琴行, 請問知唔知邊間好d呢? 請多多指教!    

Re: 將軍澳坑口區咁多琴行點揀呀

琴行好賺錢,由其細細間間幾個房仔,老師2X歲,間間都華老師8級以上都吾知係吾係 -?

如果擇都擇大o的,老師大o的,諗經驗會好o的呱!  

唔好去東港城樂*~真係唔掂~轉左老師先發現之前問題多多~啊仲有聲*~厚德同明德都有~我最最初去過~D老師勁拖你~彈得OK都不斷叫你REPEAT~~浪費時間~~ :cry:

醒目開學勳章

我見南豐果間樂x好多間房, 貼出來的成績都幾好, 請問d老師惡唔惡, 教得好唔好?

醒目開學勳章

我大仔係南豐樂x藝樂琴,都成幾年!

一般d老師都好 nice,禁小朋友唔勤力練琴就梗係會比老師鬧

有時見d小朋友考琴,d老師都好緊張架!有時會特別為小朋友補堂添!

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜津津樂道

醒目開學勳章

Matthew&AshleyMom,

我有很多問題, 唔知你可否幫吓我呢? 謝謝 !
請問老師會唔會扡慢來教?
平均一年升唔升到一級?
d職員會唔會硬sell 你買琴?
你個仔有無報過考試, 成績如何? 有無全年上堂都只是操考試歌而唔教新歌呢?

Matthew&AshleyMom 寫道:
我大仔係南豐樂x藝樂琴,都成幾年!

一般d老師都好 nice,禁小朋友唔勤力練琴就梗係會比老師鬧

有時見d小朋友考琴,d老師都好緊張架!有時會特別為小朋友補堂添!

我勸喻你唔好去明德果間頌恩音樂坊,尤其是跟那位胡老師(一個20幾歲小姐),態度其差,佢教我個囡冇耐性,仲問我個囡係學校讀書係咪好差,點解教極都唔識,我都未問佢點解我個囡學咗成年,都係只識彈三個音,真吹脹。

醒目開學勳章

Thank you for your advice.  我都有留意這間, 因為聽個名仲以為係教會d人開, 應該唔差, 間鋪都唔細, 不過我亦留意到佢d學生成績, 好似唔係咁好, 同埋好似冷清清咁.

bad bad...........

醒目開學勳章

milkcat,

請問你是指明德個間bad bad, 定係全坑口都唔好呀, 新寶城果度有2間, 好似都幾有規模, 他們又好唔好呀?    

新寶城chase ok ar
my son just learn 1 months and last lesson learn 4 song,he just 5.5 yrs old

咁, 學小提琴又有無好介紹?

我个仔嗰個係上門,佢好好,但我个仔就一般啦。因慢D但老師好有心机, 係男老師,如你有興趣可問他仲收唔生生。
佢教wednesday at tko

matthew_mama
吾該先, 不過我想找女老師.

醒目開學勳章

Chase 我都有留意, 不過好似好細間, 而且又無收費放出來, 我唔好意思入去問, 請問收費貴唔貴(piano 初級)? 唔知多唔多老師及時間揀呢?

mine is 400 per months
‹ 上一主題|下一主題