用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 想買個書包給囝囝上小學用但不知道那個好,seven、spi、 ...
樓主: Rainbowc.
go

想買個書包給囝囝上小學用但不知道那個好,seven、spi、chiropak那個好d。 [複製鏈接]

Re: 請問邊度有得買 :理大納米護脊書包

bb_KWAN ,

我個仔年頭特價就係買左同一時間出既理大納米護脊書包獲獎防菌防霉防水防「寒背」書包,campus'' series背囊款.
宜家spi冇得賣lu,但我見有d jusco仲有少少貨,$169.

bb_KWAN 寫道:
理大納米護脊書包獲獎防菌防霉防水防「寒背」請問邊度有得買 :
click here

Re: 想買個書包給囝囝上小學用但不知道那個好,seven、spi、chiropak那個好d。

mylau:
你緊係搵唔到nick168nick168佢個topic啦,佢可能係比大臣中止有關會員之帳號, 因為:未經許可的PM廣告最近我們收到不少有關會員發出PM廣告的投訴,特此聲明:此乃違反用戶守則之行為,我們會查証這些事件,並即時中止有關會員之帳號以不作出任何通知。
同埋佢係非常新既會員,祗係在這個topic發表過27個回應, 再者佢話佢係sales,咁即係自己hard sale自己貨啦,博取多d佣金.     

mylau 寫道:
請問有冇mami可以pm買chiropak書包的那位"nick"的電話給我呢?唔小心delete左他給我的pm,而家又搵唔到個topic再pm佢!

唔該各位幫忙!
"因我日間不是經常在地球,多數在晚上出現,請耐心等後土星人回地球。"謝謝

Dear 杰杰媽媽

thanks for yr information.
杰杰媽媽 寫道:
bb_KWAN ,

我個仔年頭特價就係買左同一時間出既理大納米護脊書包獲獎防菌防霉防水防「寒背」書包,campus'' series背囊款.
宜家spi冇得賣lu,但我見有d jusco仲有少少貨,$169.

[quote]
bb_KWAN 寫道:
理大納米護脊書包獲獎防菌防霉防水防「寒背」請問邊度有得買 :
click here
[/quote]

dear 杰杰媽媽
請問邊間 jusco呀

Re: 想買個書包給囝囝上小學用但不知道那個好,seven、spi、chiropak那個好d。

今日終於買咗個seven書包俾個仔,雖然個sales話係舊款,但係呢個款有得擺水壺,新款嗰d無,同埋新款個價錢可能會貴d,所以決定唔等新款!尋日都睇過chixxxx,都好輕身,不過個仔鍾意seven多d

chau 444

我已經係jusco買佐 ,spi $169(舊款,理大納米護脊書包)

happykklam:
你買seven書包幾多錢?你知不知道那個網址可看steven的
書包?及在那裡可以買到?
thank you!     

hinhin84 寫道:
happykklam:
你買seven書包幾多錢?你知不知道那個網址可看steven的
書包?及在那裡可以買到?
thank you!     
我喺海港城地庫(反斗城隔離)BAROCCO買,我買small size $690,紅籃色(係呢款先有水壺位),佢有一款黑色做緊特價$300,不過係大size,唔啱小一用,如果女仔可以買另一款黃色,你可以打電話去睇吓仲有無貨!23751137

bb_KWAN

請問是哪間jusco買?

Thanks!

我上星期六買了seven書包,經試驗後真係超輕。

我當時問sales姐姐借了2本黑色硬皮薄,用手抽書包時有少少重,孭上身時無感覺。再問sales姐姐借多幾本薄,約6本左右,攞上手好重,孭上身超輕,加上條帶有air,孭上去好舒服唔多覺孭重嘢,仲有個書包帶係唔使扣架!

試完後覺得好正,$690雖然貴但值得的。

sales姐姐話8月會有新貨,價錢無變細$690。銅鑼湾鋪無灰黑舊款,只買新款,尖沙咀有舊款。正價買書包可半換換seven的筆袋或顏色筆,我買了筆袋$40。

我今日買了seven書包,真係好輕不過唔係好多款,只有兩個款男仔用到,其他款女仔d有朱片不過每

bb_KWAN ,

你真係快手 , 我一講完你就飛去買左.  

bb_KWAN 寫道:
chau 444

我已經係jusco買佐 ,spi $169(舊款,理大納米護脊書包)

Hi 各位媽咪,

請問各位知唔知將軍澳的吉之島 / 千色店有冇
seven & chiropak 的書包賣?或者將軍澳區
邊度有得賣呢?

InMaMa

土星人妳好!
其實我都係想優惠一下有興趣的家長,並唔係hardsell,我都無講我地書包的好處,無講其他書包有咩唔好,只係係呢度見到有家長係度對我們書包有討論,so 咪多口問下,講下,而佢地真係想買我們的書包...
小弟並無意得罪任何BK的朋友,如有誤會,大人有大量,請多多包涵

醒目開學勳章 王國長老

多謝咁多位意見, 你地好pro啊!
你地唔講, 我仲係烏sir sir, 揀公仔

謝謝你

簽名被屏蔽

HI.....

個seven書包邊到有得睇啊,我都想買個比個仔???

thanks you!

Chixxxxx  那裡有齊  small size 及 colour.

Please pm to me.
‹ 上一主題|下一主題