用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 34區---中華基道教會灣仔堂基道小學
go

34區---中華基道教會灣仔堂基道小學 [複製鏈接]

34區---中華基道教會灣仔堂基道小學

朋友個仔仔派到中華基道教會灣仔堂基道小學, 請問有冇人知呢間學校好唔好?

Re: 34區---中華基道教會灣仔堂基道小學

I'd met the teachers in this school two years before when I explored a suitable school for my son.  I could feel the teachers here is enthusiastic and they are good to the students, so I recommend my friend to let his daughter study here (she is studying primary one now).   He said he likes this school and so as his daughter.  The teachers are still nice to his girl though her academic result is not satisfactory.  

kit:
中華基道教會灣仔堂基道小學,成績不及兩間油天,但聽到的評價多是好的,學校也很有教學熱誠,它的下午校好似搬了去土瓜灣,仲與同名的中學一條龍添,唔知油麻地舊校能否接龍呢?   

mayc 寫道:
唔知油麻地舊校能否接龍呢?   

The answer is no.

謝謝回覆!!
他派到九龍城那間, 但只得2班小一, 有1條龍中學, 中華基道教會基道中學, 是英中還是中中呢?

是中中, 你到中學的網站查查他們的教學理念, 會考及高校成績, 就能更了解.

kit7266 寫道:
中華基道教會基道中學, 是英中還是中中呢?

是中中.

該中學的網站沒有提供會考及高校成績, 所以對此校不大清楚

zimba 寫道:
是中中, 你到中學的網站查查他們的教學理念, 會考及高校成績, 就能更了解.

不是呢區家長,但見到呢間校名,就想返起去年年尾的校際朗誦節,文化中心-小五女子散文獨誦.
人哋上台獨誦,該校約5、6位學生係位嘻嘻哈哈,之後又份返上台朗誦學生把聲和動作,又笑又勁數人哋講得差和樣子差(雖然唔係好大聲,但前後左右都聽得一清二楚),
佢哋唔知老師定家長叫佢哋唔好糟,又唔理,個個上台的學生都俾佢哋笑返餐.
都小五啦!完全唔識尊重別人,
雖然可能係個別事件,但都好懷疑該校點教學生.

or you can refer to the EMB's 視學報告 (esp. point 5.1)

http://www.emb.gov.hk/index.aspx?langno=2&nodeID=1069
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵,
會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信.
在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。
‹ 上一主題|下一主題