用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: Sindy
go

del [複製鏈接]

Re: 我仔終於返左英文班啦-之前曾經聯絡我既,有興趣可留言(北角區)

Please pm cousre and centre detail to me, thanks!!

Re: 我仔終於返左英文班啦-之前曾經聯絡我既,有興趣可留言(北角區)

請收PM,THANKS

Dear Sindy,

Please pm cousre and centre detail to me, thanks!!

請收pm,thanks

Thank you Sindy!  
Is this a Phonis class or English play group?
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

要去面試分班的呀,我見仔又有英文字學的,playgroup係咪唱下歌咁架咋??我唔係好知呀
GiCa 寫道:
Is this a Phonis class or English play group?

EXcuse me can you pm me?   

My daughter is studying Phonic in this centre.  You can call for a free evaluation.  The teacher will then suggest the appropriate course.

Sindy 寫道:
要去面試分班的呀,我見仔又有英文字學的,playgroup係咪唱下歌咁架咋??我唔係好知呀[quote]
GiCa 寫道:
[/quote]

Thanks both Mami.
rebeccalols 寫道:
My daughter is studying Phonic in this centre.  You can call for a free evaluation.  The teacher will then suggest the appropriate course.

[quote]
Sindy 寫道:
要去面試分班的呀,我見仔又有英文字學的,playgroup係咪唱下歌咁架咋??我唔係好知呀[quote]
GiCa 寫道:
[/quote][/quote]
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

I CAN SUGGEST THE FOLLOW LEARNING ENGLISH CENTRE IN NORTH POINT:

1) INTERKIDS ENGLISH (www.inter-kids.com)
2) ABC PATHWAY (在港運城大廈, 詳情忘記了)
3) 力文 WORDPOWER (在港運城裹面地下)
4) SUNFLOWER (在城市花園地庫)

I HOPE THE ABOVE INFORMATION CAN HELP YOU!

:lalala:

thanks

但INTERKIDS唔掂,有個bk mom個女係呢度唔肯制,唔肯入課室,交左八堂錢,只上得好似兩三堂(該bk mom有錯請指正),但佢女係呢度好掂呀,佢之前都有同佢同學仔(佢媽咪又係bk mom)一齊上的呀,但係呢度同我仔又得呀...

其他三間我都未聽/試過呀....你有無上過?如何?有無試堂呀??等我得閒做下先頭部隊試下先

yan110 寫道:
I CAN SUGGEST THE FOLLOW LEARNING ENGLISH CENTRE IN NORTH POINT:

1) INTERKIDS ENGLISH (www.inter-kids.com)
2) ABC PATHWAY (在港運城大廈, 詳情忘記了)
3) 力文 WORDPOWER (在港運城裹面地下)
4) SUNFLOWER (在城市花園地庫)

I HOPE THE ABOVE INFORMATION CAN HELP YOU!

abc pathway 好唔好,上堂老師有沒有愛心,師資如何,會不會常收費及捐款......心急人上

兩位新會員,請另開topic,我唔想再up個topic上黎啦,我唔係賣廣告,thanks

醒目開學勳章

Hi, cthw

我唔鐘意abc-pathway, 雖然聽過有人話佢好.  而我本來上星期日都報左去聽佢的seminar, 但係由於佢地要我帶埋小朋友的手冊去俾佢地, 所以我決定唔去了.  我初頭以為佢想知道小朋友幾多歲, 所以諗住帶birth cert copy去就得, 點知要手冊正本.

根住我諗, 我黎俾個小朋友學英文, 我諗唔到我唔俾本手冊佢會對佢學英文有幾大障礙.  但相反, 手冊內有晒全部重要的個人資料, 所以我怕佢

麻煩pm學校資料俾我,唔該

Hi.. Please also pm the information for me.. Thanks a lot!
[img align=right]http://scie.myweb.hinet.net/A/A12/001/001.gif[/img]

Dear Sindy,

Please pm the details to me, thanks a lot!
‹ 上一主題|下一主題