用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05年出世嘅BB,有冇已取n1報名表? ...
go

05年出世嘅BB,有冇已取n1報名表? [複製鏈接]

05年出世嘅BB,有冇已取n1報名表?

05年出世嘅BB,有冇已取n1報名表?準備07年入學?取了邊間幼兒園表格?可否分享吓?

Re: 05年出世嘅BB,有冇已取n1報名表?

For 07 entry, 邊間幼兒園need to apply now?

Not yet wor, i think u can start to apply in Sept... u can check with each nursery by June la...

I will also apply N1 for my daughter in 3rd quarter of 2006 for Aug 07 entry...  

HELLO!

簽名被屏蔽

lawlinhy,

你會比bb讀全or半日?
我打算比Jason仔讀全日,學多d自理能力,不過都未開始揾,你打算讀边間?

brendalam97,
I think half day nursery will be ok.  Same as you, 都未開始揾, I will start the research when I have time.

Re: 05年出世

我淨係幫佢報左救世軍咋,其他都未開始報喎!
該用戶已被刪除

Re: 05年出世

‹ 上一主題|下一主題