用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問沙田區邊間幼兒園可返半日呢?
go

請問沙田區邊間幼兒園可返半日呢? [複製鏈接]

請問沙田區邊間幼兒園可返半日呢?

如題.

Re: 請問沙田區邊間幼兒園可返半日呢?

花園城真理浸信會榮光幼兒園,06年9月起有半日班
click

醒目開學勳章

I'm finding a half day 幼兒園 to my son now.  That why, I knew Good Times and 嘉德麗 has a half day class.  If you have any info, pls tell me.  Thanks!

mow,

唔該晒, 不過我想下個月開始比個囡讀呀.

卓衡父母,

其實我個囡而家都讀緊Good Time啟蒙班, 但我想同佢轉讀n1, 而且我覺得Good Time學費比較貴, 唔知嘉德麗幾多錢學費呢, 同埋係邊樹呀?

cyyy,
你試o下打tel 問o下可否返住半日先, 校長好好人ga!

醒目開學勳章

cyyy

My son is also studying palygroup in Good Times.  I want to let my son promote to study 啟蒙班 later.  Do you feel this course is or not a good one?  Pls advice.

I've checked the fee for 嘉德麗 is $2,400 pm.  嘉德麗 is in City One.

我知嘉德麗既師資唔係好得喎。加上私校請人人工低,將貨就價,所以唔會好得。試下津貼學校可能好d

mow,

都好, 等我聽日打電話去問下先.

卓衡父母,

啟蒙班要2歲先可以讀, 其實大致上同返playgroup差不多, 只不過無野食, 但就會教小朋友認字, 我個囡都好鍾意返, 第1日返學都已經無喊, 仲日日都話要返學, 最緊要就係我有個半鐘私人時間, 哈哈.....     

保良局八六顯徑幼兒園有半日班, 只是$1100左右, 沙田區仲有免費校車, 聽講所有老師都是大學生, 有興趣不妨問吓!!
但願吾兒愚且魯, 無憂無患到公卿! :-P

healthykat,

請問你有無保良局八六顯徑幼兒園電話呢?

To : cyyy,

Tel : 26989721

cyyy 寫道:
healthykat,

請問你有無保良局八六顯徑幼兒園電話呢?
但願吾兒愚且魯, 無憂無患到公卿! :-P

healthykat,

Thanks

卓衡父母,

你好!!
我住第一城,返工又係沙田,我想等bb2歲時才俾佢讀幼兒園仲希望可以返全日架!!你有冇介紹呢???
而家bb係屯門俾99湊!!
thanks!
‹ 上一主題|下一主題