用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 中西區邊間幼稚園比較好.例如禮賢會幼稚園或香港真光... ...
go

中西區邊間幼稚園比較好.例如禮賢會幼稚園或香港真光... [複製鏈接]

中西區邊間幼稚園比較好.例如禮賢會幼稚園或香港真光...

我住華富村.我想比個囡去中西區果邊讀幼稚園.我覺得果邊讀書環境,氣氛好似好d.除了救恩,聖心幼稚園我暫時唔會考慮.  

Re: 中西區邊間幼稚園比較好.例如禮賢會幼稚園或香港真光...

聖心幼稚園暫時唔會考慮?為什麼?中西區果邊..選中環聖公會幼稚園ar...

Re: 中西區邊間幼稚園比較好.例如禮賢會幼稚園或香港真光...

我老公唔多想啊囡入女校.及我不太喜歡天主教區學校.[我個人意見]@@ 聖公會幼稚園都ok嗎.
Hilary 寫道:
聖心幼稚園暫時唔會考慮?為什麼?中西區果邊..選中環聖公會幼稚園ar...

joyce828 寫道:
我老公唔多想啊囡入女校.及我不太喜歡天主教區學校.[我個人意見]@@ 聖公會幼稚園都ok嗎. [quote]

Hilary 寫道:
[/quote]

I also recommend Sheng Kung Hui.  It is very good all round.  Kids are confident and they are good in English and Chinese.
‹ 上一主題|下一主題