用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 齊來學普通話(青衣)私人組合
go

齊來學普通話(青衣)私人組合 [複製鏈接]

齊來學普通話(青衣)私人組合

本人希望找Partners和女兒齊來學普通話。

Fee : HK$90 (二人組合)
         HK$80 (三人組合)

一星期 一或二堂,大家可相議。
有興趣的媽咪請聯絡我。謝謝

MeeMeeSoo

Re: 齊來學普通話(青衣)私人組合

MeeMeeSoo,

可否pm我詳細資料, eg. 是否有普通話老師上門教? 老師資歷? 時間? 地點 (青衣邊度)? 用咩方法教 (拼音?兒歌?日常用語?)??

I have sent you the e-mail.  Please look.

It will be held at function room at Greenfield Garden or else.  We may discuss it in details.

Cheers
MeeMeeSoo

各位媽咪:
我星期一上午去青衣灝景灣教小朋友普通話,有興趣可pm我。

Hi MeeMeeSoo,

I would also know the detail.  Pls pm me also.

Thanks

MeeMeeSoo,

請電郵資料給我可以嗎? Pls check PM. 謝!

我已經sent e-mail to your mail box.
Please check.  I left my mobile phone number for you.

Thanks & regards
MeeMeeSoo
‹ 上一主題|下一主題