用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 邊到買游泳的保暖泳衣呀
go

邊到買游泳的保暖泳衣呀 [複製鏈接]

邊到買游泳的保暖泳衣呀

各位:

請問邊到買游泳的保暖泳衣呢?

謝謝
小蕎媽媽

Re: 邊到買游泳的保暖泳衣呀

Dear 小蕎媽媽,
If you live on the island side, you can try Sogo or SCAA swim shop.  
deniset

我在佐敦志和街13號太平洋海洋活動中心購買,該處專賣潛水用品的,電話27719196
fc13

fc13:

貴唔貴呀?我想買比囡囡架,佢而家5years old,唔該晒先。
小蕎媽媽

fc13 寫道:
我在佐敦志和街13號太平洋海洋活動中心購買,該處專賣潛水用品的,電話27719196

呢間鋪頭有75折嫁,我幫襯過,不過佢個度即使係小童碼,1碼同2碼都唔同價錢。

其實,可以自己去其他潛水用品店隔下價。記住問有無得折。

You can find 保暖泳衣 at UNY, Jusco or GigaSports.  Costs about $2xx.  Which swimming club does your daughter join ?  Some swimming clubs sell 保暖泳衣 at special price.

多謝咁多位的介紹。   

Babe:

private tutor only, therefore she asked me to buy outside.
小蕎媽媽

上次買了一件長袖不厚身的保暖泳衣,加送一件厚質料背心,售價500元。該件長袖泳衣,我同事都買了一件,她說很好。
fc13
‹ 上一主題|下一主題