用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Re: 有無小朋友已報聖母小學啊........
go

Re: 有無小朋友已報聖母小學啊........ [複製鏈接]

Re: 有無小朋友已報聖母小學啊........

我其實已交留位費, 最初報讀係因為佢d程度比較高, 但稔稔下, 因為佢係傳統教學, 而且係女校, 前者係擔心佢會係咁谷d學生, 抄寫多, 欠缺活動, 後者係擔心向人際關係上會傾向一面, 唔知我咁稔會唔會係太多心呢?  此外, 我其實都有報到學校村

我都在聖母小學交留位費,但只是做後備之用

我幫佢報左聖博德; 其實我都擔心自己會揀錯, 最初我係考慮慈天, 但後來有朋友識人向裡面做, 佢話唔係太好, 因兩間其實係同一辦學團體及校監, 不過聖博德向各方面就進取及積極好多, 而慈天就只係做到應該做的(因上次開放日我搵左位做現任小學老師的朋友去幫我聽,佢做左2x年啦, 所以我相信佢的選擇應該無錯). 而且我一開始就只係考慮呢兩間, 所以都無話將聖母咁上心, 都只係諗住做後備, 但後來聽得多人講話呢間學校好好, 所以咪煩囉.........., 以家點算呢?????
‹ 上一主題|下一主題