用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 救世軍田家炳(乙明
go

救世軍田家炳(乙明 [複製鏈接]

救世軍田家炳(乙明

有冇其他人收到信呀! 收左我囝囝上午班。 分享下啦!  田家炳究竟好唔好架?

醒目開學勳章

Re: 救世軍田家炳(乙明

好開心有個自己友,我星期一已經收到信啦,我個仔都係上午班呀

點解你揀田家炳傢?  

hi,
我都收左信啦,但我個仔係下午班...
我寫左信去啦,但我排十二都唔知有無機轉上午班  :-|
今日交埋註冊費,要到14/11先知有無得轉

放心啦,小寶媽! 我想信一定入到上午班。

醒目開學勳章

係呢度附近住個個都話田家炳最好

請問這間幼稚園會唔會有太多新移民呢?因近屋村.

醒目開學勳章

我同個仔去面試時都唔係好覺有新移民喎,反而我去博康村果間中華基督教就見勁多,我入去報名聽到d家長講野個個都有口音,好彩田家炳收我個仔讀上午班,如果唔係要頭痛佢讀邊間啦

各位媽咪,

本人囡囡都係上午班,已經交左留位費,但今日收到聖心既信,收左下午班,都想聽下你地意見,因為我都驚田家炳近屋村,而且學費咁平,會有好多新移民報讀.同埋你地是否已經決定讀田家炳呢?thank!

醒目開學勳章

讀上午班d時間會好用d,而且要睇你想佢讀咩小學,當然最重要係你個小朋友既資質啦,田家炳雖然比聖心次一班但係呢一帶個個都話佢好,我就唔係好介意有新移民啦

I think I will choose 田家炳, but I want to know more comment of this school, any ma ma can give us advice.... I got letter from  and accepted BB in am class, do you know how much is the school fee...school bus fee..etc...

醒目開學勳章

whemholy

你住係邊呀?我自己同老公住翠麗花園(河畔果邊)個仔跟我屋企人住,而我外家係住博康村所以我係呢區住左二十年啦,我聽d街坊講田家炳係呢幾年先比較容易入,以前好多人想入都入唔到,仲話取報名表都要排長龍潻,我未聽過有人彈田家炳唔好,而且係呢區田家炳個校舍好大,我去取表時仲見到有個外籍老師

Re: 救世軍(乙明

we live in Wai Wah Centre, but I know nothing about田家炳, so your bb also in am class?    :
‹ 上一主題|下一主題