用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 harts 樂希 24/25 interview
發新帖回覆
go

harts 樂希 24/25 interview [複製鏈接]

嚟緊星期六pn interview,有冇過來人可以分享吓interview係點樣?英文定廣東話in?老師會唔會問家長嘢?會問啲咩?感激不盡。(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

0    0    0    0

囡囡依家上小一, 當年有in過harts同讀過harts N班。只記得PN是group in, NET老師玩遊戲,跟英文指示砌積木+指出顏色。另外harts當年有星期六故事班,我地亦有join,可以join一下星期六班, 熟悉一下環境, 等BB in時沒咁易扭計。

foxfoxfoxchan 發表於 23-11-16 11:43
囡囡依家上小一, 當年有in過harts同讀過harts N班。只記得PN是group in, NET老師玩遊戲,跟英文指示砌積木+ ...

冇同家長傾偈?淨係group in?其實我睇過之前啲post都係話group in好簡單,我想睇吓而家有冇變到,謝謝你嘅回覆(emoji)(emoji)❤️

回覆 007600 的帖子

放鬆D, 唔使緊張
宜家收生不足, 要入唔難

eleung123 發表於 23-11-16 16:22
回覆 007600 的帖子

放鬆D, 唔使緊張

因為我英文唔太好,驚interview個陣口啞啞影響到個女(emoji)所以想做定功課

foxfoxfoxchan 發表於 23-11-16 11:43
囡囡依家上小一, 當年有in過harts同讀過harts N班。只記得PN是group in, NET老師玩遊戲,跟英文指示砌積木+ ...

想請問下讀完N之後點解無繼續讀落去?入到龍校?

唔知依家有沒改變,當年沒in家長。不用緊張,依家出生率咁低,大把N班爭住收,學校驚收不到人多D。

當年是2019年9月讀N,讀左幾個月就爆肺炎。harts期間沒咩支援,白交左幾個月學費就退左學。後尾去左一間免費的南亞幼稚園

foxfoxfoxchan 發表於 23-11-16 16:59
唔知依家有沒改變,當年沒in家長。不用緊張,依家出生率咁低,大把N班爭住收,學校驚收不到人多D。

當年是 ...

明白,多謝你回覆(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊