用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有冇人一向買開JLT / AXA 留學保?
go

[其他] 有冇人一向買開JLT / AXA 留學保? [複製鏈接]

今年話改公司名同埋保費加咗好多差唔多double!
話因為我哋過去有claim過喎⋯⋯有冇人一樣case呀?
   1    0    0    0

換你老公做投保人

回覆 eehhmm 的帖子

同一個受保人喎

apricot 發表於 20-8-31 09:35
話因為我哋過去有claim過喎⋯⋯有冇人一樣case呀? ...

冇改,因怕去新公司-般問有冇claim過,估像車保claim過加保費_另一樣平D公司最後又要加其它保,最後保费差不多…不過冇迎新優惠!一分$—分貨,買保不選太 平就ok

回覆 brother4 的帖子

咁AXA有冇加你保費啊?因我claim 過Covid 19 補貼機票住宿

apricot 發表於 20-8-31 11:43
回覆 brother4 的帖子

咁AXA有冇加你保費啊?因我claim 過Covid 19 補貼機票住宿

記番起,冇claim covid 19因改咗公司機票和日子早些回來,$直航平過原本果間航空,航空公司退番有餘,所以冇申請。。。反而幾年前回港因打風,有claim過補貼機票住宿車賈。。。之後的保單冇加保費!

apricot 發表於 20-8-31 09:35
話因為我哋過去有claim過喎⋯⋯有冇人一樣case呀? ...

唔續保,唔經JLT,試下直接向AXA買.我claim過,不過無你咁大銀碼,佢叫我續保加左費用,我唔續,7月完左之後上星期轉另一個agent買過,我唔知佢地點計,不過佢又批我就繼續用囉.

‹ 上一主題|下一主題