用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 95網 聖安德肋 vs 田小,揀邊間好?
go

95網 聖安德肋 vs 田小,揀邊間好? [複製鏈接]

兩間都收左,想問一下邊間較好?唔該晒。
   0    0    0    0

solos2 發表於 20-7-2 15:02
兩間都收左,想問一下邊間較好?唔該晒。

田小已call?

回覆樓主:

聖安德肋2019年只部分升中校名
名單上有15間B1中學(他區11 本區4)
假設本區官津各1/3/5人 其他各1人
小六126人^ 升B1 12%/17%/21%

Band 他區+本區
B1* 11+4=15
B2A-1C* 2+2=4
B2* 0+1=1
NR 1+0=1
名單上總數: 14+7=21間

* 據hkpapa《全港B1中學名單》
^ 以首五首三志願率推算小六126人

升中結果
http://www.sacps.edu.hk/content.php?pid=29

2019年度中學學位分配派位結果

回覆 chuchu2014 的帖子

田小派到,聖安德肋叩到。

回覆 solos2 的帖子

請問聖安德肋幾時收到call?

回覆 billyjchow 的帖子

今日

回覆 solos2 的帖子

你好,打攪你,請問你小朋友最終揀左邊間?我囡嚟緊9月揀學校,我想心儀第一填港澳信義會小學,第二揀聖安德肋⋯⋯因為港澳要111先可以叩門,我睇到你話聖安德肋你係叩門成功的,請問你揀第幾位?同埋叩門會問咩架?要準備咩?麻煩你解答🙏🏼🙏🏼🙏🏼因為我真係咩都唔識⋯求指教!先謝謝你
‹ 上一主題|下一主題