用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 祟真VS聖三一堂?
go

祟真VS聖三一堂? [複製鏈接]

祟真英小收到OFFER, 去唔去聖三一堂好? 考慮中學校網
   1    0    0    0

同問

請問大家覺得崇真英小如何?

朋友用家,崇小語境很好,一班只有30人,中英老師水平很高,有中學backup同時可再考直私,抽獎校網對女孩不錯,只時不太了解呈分試成績如何,但個人感覺不用再去聖三一。

Sorry deleted

回覆 lololololo 的帖子

係囉,我對呈分都升中都有疑問,雖然有中學backup,但唔太想讀佢間中學

hkkkfu 發表於 19-10-31 22:17
回覆 lololololo 的帖子

係囉,我對呈分都升中都有疑問,雖然有中學backup,但唔太想讀佢間中學 ...

升中名單有校名但無人數
最多人入基祟? 兩張名單都排首位

2019主流小六升中派位名單.pdf
http://www.ttpskg.edu.hk/it-school/php/webcms/public/index.php3?menuid=2&refid=1204&mode=published&nocache1572572106

2019國際小六升中派位名單.pdf
http://www.ttpskg.edu.hk/it-school/php/webcms/public/index.php3?menuid=3&refid=1205&mode=published&nocache1572571996
‹ 上一主題|下一主題