用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 有沒有New 21st Century Chem textbook ans
go

有沒有New 21st Century Chem textbook ans [複製鏈接]

求New 21st Century Chem textbook 2nd edition answers

那裏可以找到?
   0    0    0    0

學校嘅 text book 用書?老師應該有的,我仔老師好多DSE 嘅 study material 畀佢地,裡面有text book 嘅 answer ,past paper 嘅 answer key 咁樣,有用 topic 分,有以年份分,有些老師放上 e-class ,有些老師開咗 facebook ,有 link 放哂 D 料上去等等。
現在電腦進步真係好,以前我地影印 past paper 一大疊影到傻,有些重覆有些亂頁,又越影越朦,現在老師放上雲度,有心同學仔 download 就得,可以電腦/notebook 睇,有需要先影出來,方便好多。

fion6406 發表於 17-7-21 14:05
學校嘅 text book 用書?老師應該有的,我仔老師好多DSE 嘅 study material 畀佢地,裡面有text book 嘅 an ...

盡責老師會比。我見個仔敎科盡後面的問題無做,想叫個做返,中四有修Chem, 做來無用,無得對

真係好想既話,去書局買埋本教師版。

王家爸爸 發表於 17-7-25 09:07
真係好想既話,去書局買埋本教師版。

我打左去出版社問,冇得買

pswongg 發表於 17-7-25 17:22
我打左去出版社問,冇得買
係喎,精工好似係老師上網下載答案。

王家爸爸 發表於 17-7-25 23:29
係喎,精工好似係老師上網下載答案。

應該比埋學生download,出書的目的係為學生,不是為老師
‹ 上一主題|下一主題