用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 (求請教..請比意見) 藍田靈糧堂N班
go

(求請教..請比意見) 藍田靈糧堂N班 [複製鏈接]

岩岩睇過其他媽媽D留意先知道可以寫求位信..因為係新手媽媽所以唔識呢D野...想問下各位有經驗媽媽...我12月尾已經收到靈糧堂後補位的通知..如果依家先寫求位信係咪太遲...定係我等到第2輪註冊再寫封求位信去會好D呢? 因為我同我仔都好中意呢間學校...我仔IN過咁多間呢間表現最好....無奈競爭太大所以冇收到佢...我希望盡最後努力睇下可唔可以幫佢爭取到

1    0    0    0

回覆 LokShingKit 的帖子

如真的好想讀就盡快寫,唔得就過一個月再寫

回覆 ashleycece 的帖子

即係依家照寫...如果一個月後都冇回覆就KEEP住每個月寫一封嗎?

回覆 LokShingKit 的帖子

對,反正寫封信唔係好難,既然已收後補,証明孩子面試有ー定的表現。

咁我係咪寄過去就得喇,洗唔洗親手拎過去呀?

LokShingKit 發表於 17-3-16 10:12

咁我係咪寄過去就得喇,洗唔洗親手拎過去呀?
當然最好係親自去,以表誠意・不過如果時間上配合唔到,寄去也可

好的。。多謝你既意見。。
‹ 上一主題|下一主題